Celebrities που έκλεισαν τα 50 και το γιορτάζουν! | Photos

19:42 13/8/2019 - Πηγή: iPop

Μπορεί η Kylie Jenner να έκλεισε μόλις τα 22 της, αλλά υπάρχουν celebrities που έχουν τα διπλάσια χρόνια από εκείνη και είναι αρκετό διάστημα στο χώρο. Και η αλήθεια είναι πως τα γενέθλια των celebrities πάντα μας απασχολούσαν λιγάκι παραπάνω. 

Ίσως φταίει η περιέργειά μας, ίσως και το γεγονός ότι υπάρχουν διασημότητες που κρύβουν τα χρόνια τους ενώ δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Τα γενέθλια των celebrities είναι όπως όλα των κοινών θνητών αλλά με λίγη περισσότερη λάμψη ίσως.

Πολλοί

είναι οι διάσημοι που έχουν γεννηθεί την ίδια χρονιά, το 1969! Τώρα κλείνουν τα 50 και καθώς μπαίνουν σε νέα δεκαετία το γιορτάζουν (έχουν κάθε λόγο να το γιορτάζουν) και μαζί τους το γιορτάζουμε κι εμείς!

Γενέθλια των celebrities… ετών 50!Jennifer Lopez

View this post on Instagram

When we were kids, birthdays were exciting because it was all about the gifts we would be getting. A new bat, dance shoes, maybe a new CD (yes I’m old!). I see firsthand how that’s changed for Jennifer, and how she’s found joy in sharing with others. For someone who has been about giving everything she has 365 days a year—to our children, our families, the world—I hope today, we can give you all the happiness you deserve. I love you mucho Macha 13. ❤️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on Jul 24, 2018 at 12:09pm PDT

H Jennifer Lopez δεν έκλεισε απλώς τα 50 στις 24 Ιουλίου. Πολύ περισσότερο πήγε σε περιοδεία, αρραβωνιάστηκε,  ήταν κριτής σε reality TV και μαμά των διδύμων. «Κάνω απλά ό,τι κάνω πάντα και θα συνεχίσω να το κάνω», ανέφερε η Jenny from the Block στο Today.

Cate Blanchett

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα