Celebrities που έκαναν παιδί μετά τα 40 και δηλώνουν ευλογημένες! | Photos

17:23 24/6/2019 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν celebrities (και μη) που έκαναν παιδί σε μεγάλη ηλικία και όχι μόνο δεν το μετανιώνουν αλλά φυσικά νιώθουν ευλογημένες. 

Στις περισσότερες χώρες οι γιατροί συνιστούν να κάνεις το πρώτο σου παιδί πριν τα 30 ενώ ο αριθμός αυτός πλέον, διαρκώς μεγαλώνει. Υπάρχουν celebrities που έκαναν παιδί σε μεγάλη ηλικία, δηλαδή μετά τα 40 και νιώθουν ευτυχισμένες. Και γιατί να μην είναι άλλωστε;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να αναβάλλουν για λίγο τη μητρότητα, όπως είναι η καριέρα, οι προβληματικές σχέσεις και άλλα, ωστόσο ποιος είπε ότι τα παρατάμε

τόσο εύκολα; Υπάρχουν γυναίκες που δεν τα παράτησαν, που παρά τους κινδύνους το τόλμησαν και νιώθουν πιο ευτυχισμένες και γεμάτες από ποτέ.

Celebrities που έκαναν παιδί σε λίγο πιο μεγάλη ηλικίαEva Mendes, 40 ετών

Μέχρι το 2011, η ηθοποιός ήταν για χρόνια σε σχέση με τον Ryan Gosling. Σε αυτήν την περίοδο, το ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες, την Esmeralda και την Amanda Lee. Μετά από αυτό οι διάσημοι γονείς παντρεύτηκαν στα κρυφά και είναι ερωτευμένοι! Η Mendes αφιερώνει όσο χρόνο μπορεί στις κόρες της χωρίς να την ενδιαφέρει τόσο η επιστροφή στο Hollywood.

Emma Thompson, 40 ετών

Η Emma Thompson έχει κερδίσει 2 Όσκαρ και έκανε την κόρη της όταν ήταν 40 ετών και παντρεύτηκε για δεύτερη φορά. Γνώρισε τον σύζυγό της, Greg Wise στα γυρίσματα του Sense and Sensibility και εκτός από την κόρη τους έχουν υιοθετήσει και ένα ακόμη παιδάκι, πρώην στρατιωτικού που πέθανε η οικογένειά του!

Nicole Kidman, 41 ετών

Η Nicole Kidman έχει εκατομμύρια fans και δύο παιδιά όταν ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise, τα οποία είχαν υιοθετήσει. Πήρε διαζύγιο από τον Cruise και μετά από ένα διάστημα παντρεύτηκε ξανά τον τραγουδιστή και μουσικό Keith Urban. Το 2008, όταν η ηθοποιός ήταν 41 ετών έκανε την κόρη της, την Sunday Rose. Δύο χρόνια μετά, απέκτησαν ακόμη μια κόρη, την Faith Margaret μέσω παρένθετης μητέρας.

Glenn Close, 41 ετών

Η Glenn Close έχει παίξει σε πολλές ιστορικές ταινίες όπως το Dangerous Liaisons, Fatal Attraction και το 101 Dalmatians. Στον τρίτο -αλλά όχι τελευταίο- γάμο της, όταν ήταν 41 ετών έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η κόρη της Annie Starke ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της και έγινε επίσης ηθοποιός.

Mary Stuart Masterson, 43 ετών

Photo by Amy Sussman/Invision/AP/REX/Shutterstock

Η Mary Stuart Masterson είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, η πιο δημοφιλής στη δεκαετία του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Έχει κάνει περίπου 30 ταινίες και έχει παντρευτεί 3 φορές. Στο τρίτο γάμο της με τον ηθοποιό Jeremy Davidson, είχε 4 παιδιά μετά την ηλικία των 40: 2 γιους στην ηλικία των 43 και 45 ετών και τα δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι στην ηλικία των 46 ετών!

Το άρθρο Celebrities που έκαναν παιδί μετά τα 40 και δηλώνουν ευλογημένες! | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα