Δεν θα γίνει ούτε ένα ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών

17:12 24/6/2019 - Πηγή: Aixmi

O Aλέξης Τσίπρας ήθελε ντιμπέιτ μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ελπίζοντας ότι θα κέρδιζε πολιτικούς πόντους και θα κατάφερνε να μειώσει τη διαφορά που χωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ. Αντίθετα, δεν θεωρούσε ότι θα του προσέφερε τίποτα μια τηλεμαχία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, όπου η διαδικασία θα παρέπεμπε σε παράλληλους μονολόγους, με τους

ηγέτες της αντιπολίτευσης να «πυροβολούν» τον ίδιο. Θα αποδεχόταν μια τέτοια λογική μόνο αν είχε εξασφαλίσει το ντιμπέιτ με τον Μητσοτάκη,.

Όμως, ο αρχηγός της ΝΔ ήταν εξαρχής αρνητιικός στην τηλεμαχία μόνο με τον πρωθυπουργό, διότι δεν ήθελε να ρισκάρει την πιθανότητα κάποιου λάθους. Και δεν άλλαξε γνώμη μέχρι τέλους.

Έτσιι, δεν θα διεξαχθεί ούτε το ένα και μοναδικό ντιμπέιτ με παρόντες Τσίπρα, Μητσοτάκη, Γεννηματά, Κουτσούμπα, Λεβέντη, που είχε προγραμματιστεί για τις 2 Ιουλίου, καθώς οι εκπρόσωποι τον κομμάτων στη διακομματική δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν σε κάποια ημερομηνία.

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τα άλλα κόμματα για την εξέλιξη αυτή.

Αλέξης Τσίπρας @atsipras  · 1ω Αρχικά πίστευα ότι μόνο ο κ. Μητσοτάκης θέλει να αποφύγει, σα το διάολο το λιβάνι, το ντιμπέιτ των δυο. Σήμερα φάνηκε ότι και το ΚΙΝΑΛ, ακόμη -παραδόξως- και το ΚΚΕ έψαχναν εναγωνίως αφορμή να αποφύγουν και το ντιμπέιτ των πέντε. #debate #εκλογες_2019 Αλέξης Τσίπρας @atsipras Ακόμη και όταν αποδέχτηκα να έρθω στο στούντιο απευθείας από το αεροπλάνο, βρήκαν πρόσχημα άρνησης. Σε συνεννόηση μεταξύ τους προφανώς, ώστε να μοιράζονται την ευθύνη και όλοι μαζί να τη ρίχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Κρίμα για τη δημοκρατία, κρίμα για την ενημέρωση των πολιτών. #debate 151 3:48 μ.μ. – 24 Ιουν 2019

The post Δεν θα γίνει ούτε ένα ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα