Το νέο trailer του The Lion King με τη Beyonce εντυπωσιάζει!

15:11 24/6/2019 - Πηγή: iPop

Κυκλοφόρησε το νέο trailer του The Lion King με το ντουέτο των Beyoncé και Donald Glover στο διάσημο τραγούδι «Can You Feel the Love Tonight?».

Η Disney μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε για άλλη μία φορά μία από τις πολυαγαπημένες μας ταινίες με το remake του Lion King. Το καινούργιο trailer

της ταινίας περιλαμβάνει και το διάσημο τραγούδι «Can You Feel the Love Tonight?», όπως το ερμηνεύουν ο Donald Glover, γνωστός επίσης ως Childish Gambino, και η Beyonce.

Στην ταινία, επίσης, ο Glover κάνει την φωνή του Σίμπα και η Beyonce υποδύεται την Νάλα.

Ενόψει της πρεμιέρας που πλησιάζει, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα trailer με τον Μουφάσα αυτή τη φορά να μιλά στον μικρό Σίμπα, σε ένα απόσπασμα από την αλησμόνητη ομιλία του για «τους μεγάλους βασιλιάδες του παρελθόντος», καθοδηγώντας τον μικρό γιο του «να κοιτάξει τα αστέρια».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου 2019 και αναμένεται να είναι μία ακόμη τεράστια επιτυχία για τον πανέμορφο κόσμο της Disney. Εκτός από τους Donald Glover και Beyonce, το καστ περιλαμβάνει, επίσης, τον Seth Rogen ως Πούμπα, τον Billy Eichner ως Τιμόν, τον John Oliver ως Ζάζου, τον Chiwetel Ejiofor ως Σκαρ, την Alfre Woodard ως Σαράμπι, τον Keegan-Michael Key ως ύαινα και τον James Earl Jones ως Μουφάσα, ρόλο που είχε υποδυθεί ξανά στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 1994.

Να σημειώσουμε ότι 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Lion King απ’ την Disney, η οποία σάρωσε και τη βλέπουν παιδάκια και μεγάλοι μέχρι και σήμερα, η ταινία επιστρέφει, αυτή τη φορά σε live action!

Το άρθρο Το νέο trailer του The Lion King με τη Beyonce εντυπωσιάζει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα