«Back to Black»: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από την ταινία για τη ζωή της θρυλικής ερμηνεύτριας Amy Winehouse και η ομοιότητα είναι ανεπανάληπτη

15:40 15/1/2023 - Πηγή: iPop

Τι είδους κοινωνία θα ήμασταν αν δεν τιμούσαμε κάθε πολυβραβευμένο ποπ καλλιτέχνη με μια μουσική βιογραφική ταινία που πήρε το όνομά του από ένα από τα πιο διάσημα single του; Ευτυχώς, μετά το «Bohemian Rhapsody», «Rocketman», «Respect» και «Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody» έρχεται το «Back To Black»,

μια μεγάλου μήκους ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse.

«The Whale»: Όχι απλά μία ακόμη ταινία – Μια βαθιά συγκινητική, βιωματική, ταπεινωτική και ωμή εμπειρία που αξίζει και πρέπει να ”ζήσεις”!

Back to Black: Λεπτομέρειες για την ταινία

Η επερχόμενη κυκλοφορία από τη Focus Features και Monumental Pictures προχωρά επίσημα και θα ξεκινήσει τα γυρίσματα, στις 16 Ιανουαρίου. Η Marisa Abela θα πρωταγωνιστήσει ως η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, σε μια ταινία που θα καλύψει τα «χρόνια που ζούσε στο Λονδίνο στα πρώτα βήματα της Winehouse και το έντονο ταξίδι της προς τη φήμη».

View this post on Instagram

A post shared by Amy Winehouse (@amywinehousecy)

Αναμένεται να ακούσουμε φυσικά πολλά από τα επιτυχημένα τραγούδια της Winehouse στην ταινία, καθώς το «Back To Black» προχωρά με την πλήρη υποστήριξη της Universal Music Group, της Sony Music Publishing και του The Amy Winehouse Estate.

Συχνά, μία από τις πιο αμφιλεγόμενες πτυχές αυτών των βιογραφικών είναι τα συναισθήματα της οικογένειας και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν την κληρονομιά των σταρ που αφήνουν πίσω. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, η οικογένεια της Winehouse είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι STUDIOCANAL, Focus Features και Monumental κάνουν αυτήν την ταινία γιορτάζοντας την εξαιρετική μουσική κληρονομιά της κόρης μας Amy και επιδεικνύοντας το ταλέντο της με τον τρόπο που της αξίζει».

Πώς θα ήταν η πριγκίπισσα Diana και άλλοι διάσημοι αν ζούσαν σήμερα;

Ωστόσο, αυτό αφήνει ένα ερώτημα αναπάντητο: θα τραγουδήσει μόνη της η Abela ή θα συγχρονίσει τα φωνητικά της Winehouse (όπως ο Rami Malek στο “Bohemian Rhapsody”); Το δελτίο τύπου δεν διευκρινίζει, αλλά παρέχει μια πρώτη ματιά στην οπτική μεταμόρφωση της Abela για την ταινία.

View this post on Instagram

A post shared by Marisa Abela (@marisaabela_)

Η πρώτη φωτογραφία από την ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse

Στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, η Marisa Abela έχει το εμβληματικό χτένισμα της Amy Winehouse και η ομοιότητα των δυο είναι απίστευτη. Η σκηνοθέτιδα της ταινίας μοιράστηκε τη λήψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στο caption: «Marisa Abela. Προσέξτε όλοι. Οι κάμερες γυρίζουν τη Δευτέρα» – επιβεβαιώνοντας ότι τα γυρίσματα ξεκινούν τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου.

Το σενάριο της ταινίας «Back To Black» προέρχεται από τον σεναριογράφο των «Nowhere Boy» και «Control» Matt Greenhalgh και θα επικεντρωθεί στην «εξαιρετική ιδιοφυΐα, τη δημιουργικότητα και την ειλικρίνεια της Amy που εμφύσησαν όλα όσα έκανε. Ένα ταξίδι που την έβγαλε από την τρέλα του Camden High Street της δεκαετίας του ’90 στην παγκόσμια λατρεία – το Back to Black παρακολουθεί αυτό το ταξίδι πίσω από τον καθρέφτη, για να δει τι είδε η Amy, για να νιώσει αυτό που ένιωσε».

Αποκαλύψεις για την Amy Winehouse απ’ τον πρώην σύζυγό της

View this post on Instagram

A post shared by Sam Taylor-Johnson (@samtaylorjohnson)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Back to Black»: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από την ταινία για τη ζωή της θρυλικής ερμηνεύτριας Amy Winehouse και η ομοιότητα είναι ανεπανάληπτη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Back, Black, Κυκλοφόρησε, Amy Winehouse,Back, Black, kykloforise, Amy Winehouse