Aπαγορεύτηκε η νυχτερινή κυκλοφορία στο Χιούστον | Ανοίγουν νέα καταφύγια

08:16 30/8/2017 - Πηγή: iPop
Aπαγορεύτηκε η νυχτερινή κυκλοφορία στο Χιούστον | Ανοίγουναπό χθες, Τρίτη, με στόχο να περιοριστούν τα φαινόμενα λεηλασίας, ληστειών και αντιποίησης αρχής από άτομα που προσποιούνται τους αστυνομικούς. Ο Trump κατέφθασε στο Τέξας, απ’ όπου και έκανε δηλώσεις για την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ, η οποία έχει πλήξει εδώ και μέρες την περιοχή.

Ο Δήμαρχος του Χιούστον σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε πως η απαγόρευση θα ισχύσει κάθε βράδυ από τις 10:00 μ.μ. έως τις 5:00 π.μ.. Παράλληλα, έχει ζητηθεί και η συνδρομή αστυνομικών από άλλες περιοχές.

Ο διοικητής

της τοπικής Αστυνομίας ανέφερε:

Απαγορεύεται να οδηγείτε και να βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο. Ήδη είχαμε προβλήματα με ένοπλες ληστείες, με άτομα που έφεραν πιστόλια και όπλα

Παράλληλα, αναμένεται ν’ ανοίξουν πρόσθετα καταφύγια στην πόλη προκειμένου να μειωθεί ο συνωστισμός στο συνεδριακό κέντρο, στο οποίο διαμένουν ήδη 10.000 άτομα. Ορισμένοι απ’ αυτούς θα μεταφερθούν σε μέγαρο μουσικής και σε στάδιο του μπάσκετ.

Καταφύγιο θ’ ανοίξει και στο δυτικό τμήμα του Χιούστον, κοντά σε σημείο όπου έχουν πλημμυρίσει πάνω από 3.000 σπίτια κι ακόμα ένα κέντρο στο Χαμπλ του Τέξας θα φιλοξενήσει άτομα από τα βόρεια προάστια της πόλης.

O Donald Trump, ο οποίος έφθασε στο Τέξας με τη σύζυγό του, Melania, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης κλιμακίου αντιμετώπισης της κρίσης στην πόλη Κόρπους Κρίστι ότι «κανείς δεν είχε δει ποτέ τίποτα παρόμοιο», αναφερόμενος στον Χάρβεϊ, ενώ χαιρέτισε το ομαδικό πνεύμα που κυριαρχεί στις επιχειρήσεις διάσωσης.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για τον συντονισμό των επιχειρήσεων.

The post Aπαγορεύτηκε η νυχτερινή κυκλοφορία στο Χιούστον | Ανοίγουν νέα καταφύγια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα