Ένα smoothie είναι αρκετό για boostάρεις τον μεταβολισμό σου!

20:57 29/8/2017 - Πηγή: iPop
Το να τρως ένα καλό πρωινό είναι ένας τρόπος για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου, αλλά σημασία έχει και το τι θα περιλαμβάνει αυτό το πρωινό! Βάζοντας μερικά υλικά στο μπλέντερ, μπορείς να φτιάξεις το απόλυτο smoothie με συστατικά που ενισχύουν το μεταβολισμό.

Αυτή η συνταγή είναι πλούσια σε ασβέστιο λόγω του γιαουρτιού, ενώ περιλαμβάνει επιπλέον αμύγδαλα και μπρόκολο. Τα αμύγδαλα και το γιαούρτι είναι ακόμα πολύ καλές πηγές πρωτεΐνης. Επίσης ο ψευδάργυρος μπορεί ν’ αυξήσει την παραγωγή της ορμόνης λεπτίνης, η οποία

έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τον μεταβολισμό και καταστέλλει την όρεξη.

Στο τέλος, θα έχεις ένα πρωινό με λιγότερες από 345 θερμίδες που προσφέρει πάνω από 30 γραμμάρια πρωτεΐνης και 8,1 γραμμάρια ινών, ποσότητες που παίζουν ρόλο, όπως σου έχουμε ξαναπεί.

Υλικά:170 γρ. γιαούρτι με άρωμα βανίλιας8 αμύγδαλα1/4 φλιτζάνι μπρόκολο σε κομματάκια1 φλιτζάνι φράουλες1/4 φλιτζάνι cannellini ή garbanzo φασόλια3/4 φλιτζάνι παγωμένο πράσινο τσάι1 κουταλάκι του γλυκού λινάριΕκτέλεση:Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε στο μπλέντερ.Σερβίρουμε το smoothie σ’ ένα ποτήρι και πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα!Απολαμβάνουμε το smoothie!Διάβασε ακόμα:

Αυτό είναι ακριβώς ό,τι πρέπει να φας το πρωί για να χάσεις βάρος

The post Ένα smoothie είναι αρκετό για boostάρεις τον μεταβολισμό σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα