Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος στην πρώτη κοινή τους συνέντευξη στο “Love it”

15:33 2/9/2020 - Πηγή: iPop

Την πρώτη κοινή τους συνέντευξη έδωσαν Χάρης Χριστόπουλος και Anita Brand στο “Love it”, τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου που πριν δυο μέρες έκανε πρεμιέρα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι δυο τους λάμπουν από ευτυχία, αφού τον τελευταίο καιρό έχουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Το Καλοκαίρι

είχαν πάει διακοπές με το νεογέννητο μωρό τους και σήμερα βρέθηκαν Χάρης Χριστόπουλος και Anita Brand στο “Love it”, μιλώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον πρώτο καιρό που περνούν με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Οι δυο τους αναφέρθηκαν στα όσα ζουν τον τελευταίο καιρό από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή τους το μωρό με την Anita Brand να τονίζει ότι ο Χάρης είναι δίπλα της από την πρώτη μέρα, βοηθώντας σε όσα χρειάζεται το μωρό. «Ο Χάρης κάνει τα πάντα, αλλάζει πάνες, τον κοιμίζει, τον ταΐζει» είπε χαρακτηριστικά.

Πέρα από τις διακοπές τους, στις οποίες πέρασαν πολύ όμορφα, η Anita και ο Χάρης μίλησαν και για την ανάγκη που ένιωσαν να γίνουν γονείς, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν. «Η αλήθεια είναι πως όταν κάνεις σε μεγαλύτερη ηλικία παιδιά είσαι πολύ πιο συνειδητοποιημένος, ξέρεις ακριβώς γιατί το κάνεις και ο ρόλος σου είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένος από το να είσαι 25 χρονών και τα μυαλά σου να είναι στα κάγκελα» είπε ο Χάρης Χριστόπουλος με τη σύντροφό του να συμφωνεί μαζί του, δηλώνοντας πως από τα 33-34 έτη ένιωθε ότι ήθελε να κάνει οικογένεια.

Η Anita Brand μίλησε για το πώς κατέληξε να ασχολείται με το μακιγιάζ, έχοντας σπουδάσει κάτι τελείως διαφορετικό, ενώ ο Χάρης αναφέρθηκε και στο My Style Rocks, εκεί όπου είναι κριτής.

Δες όλα όσα είπαν Χάρης Χριστόπουλος και Anita Brand στο “Love it” και την Ιωάννα Μαλέσκου: 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος στην καλύτερη φάση της ζωής τους (Photos)

Το άρθρο Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος στην πρώτη κοινή τους συνέντευξη στο “Love it” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα