Είναι επίσημο: Αυτοί οι νέοι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά

12:59 2/9/2020 - Πηγή: iPop

Για 8η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται το Πρωινό του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου. Ποιοι είναι οι νέοι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά; Ο επί χρόνια συνεργάτης της Άρης Καβατζίκης αποχώρησε απ’ την εκπομπή, όμως, προστέθηκαν νέα, φρέσκα πρόσωπα που θα δώσουν άλλη πνοή στο

Πρωινό.

Η οικοδέσποινα και η ανανεωμένη παρέα που θα την πλαισιώνει θα γίνουν για ακόμα μια χρονιά μέρος της καθημερινότητάς μας μέσα από ένα δυναμικό τρίωρο, το οποίο θα διατηρήσει τον χαρακτήρα του, όμως, θα έχει και εκπλήξεις.

Αυτοί οι νέοι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη θα έχει δίπλα της, για ακόμα μια χρονιά, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά είναι τα νέα πρόσωπα που συμπληρώνουν την ομάδα. Όλοι μαζί θα σχολιάζουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση, θετική ενέργεια και πολύ χιούμορ.

Με την εμπειρία και το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, ο Βαγγέλης Περρής μπαίνει στην παρέα του «Πρωινού» και φέρνει ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες, άλλες φορές όχι και τόσο… Επειδή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο Αλέξης Μίχας θα μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν μπροστά – αλλά κυρίως πίσω – από τις κάμερες με αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Στην πρωινή παρέα θα είναι και η Άννα Μαρία Μπαρού, δίνοντας πρωτότυπες ιδέες για food styling και εντυπωσιακές προτάσεις για κάθε περίσταση.

Στις γαστρονομικές προτάσεις, φέτος το πλατό θα βρίσκεται ο Πέτρος Συρίγος, ο οποίος θα μοιράζεται γευστικές  συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε στην κουζίνα μας.

Όπως πάντα, η Λίτσα Πατέρα θα είναι κοντά μας με τις προβλέψεις και τις συμβουλές της για κάθε ζώδιο, o Χρήστος Νέζος θα μας ταξιδεύει σε αγαπημένους προορισμούς και νέες δοκιμασίες, μέσα από ζωντανές συνδέσεις, και ο έμπειρος διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης, για ακόμη μια χρονιά, θα μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να ομορφύνουμε το σπίτι μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι επίσημο: Αυτοί οι νέοι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα