«Aγάπα τον εαυτό σου» το ηχηρό μήνυμα μίας γυναίκας με Αλωπεκία

18:53 16/6/2017 - Πηγή: iPop

Σ’ ένα video η Nell Sanders, μια γυναίκα με αλωπεκία, μια κοινή αυτοάνοση ασθένεια του δέρματος που προκαλεί στους ανθρώπους απώλεια τριχών σε διάφορα μέρη του σώματος, στέλνει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στον κόσμο: «Aγάπα τον εαυτό σου!»

Στο video, η Sanders μιλάει για τις εμπειρίες της από την ασθένεια και πώς ξεπέρασε τις ανασφάλειες της.

«Αν τα μαλλιά μου ξαναγύριζαν, θα έκλαιγα και στη συνέχεια θα τα ξύριζα», λέει η Sanders στην αρχή του video.

Η

Sanders εξηγεί ότι έπαθε αλωπεκία όταν ήταν 18 μηνών. Τελικά, αφού είχε χάσει όλα τα μαλλιά της, θυμάται να σκέφτεται πόσο θα αλλάξει η ζωή της. Και μεγαλώνοντας αισθάνθηκε πολύ άγχος εξαιτίας της νόσου της.

Πραγματικά έκρυψα την ταυτότητά μου γιατί πραγματικά κρύβω ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού μου κάτω από τα καπέλα και τις περούκες

Αφού πήγε σε μια συνάντηση για άτομα με αλωπεκία, η Sanders αποφάσισε να σταματήσει να φοράει τις περούκες της, κάνοντας σύμφωνο με κάποιους άλλους συμμετέχοντες να μην φορέσουν την περούκα τους για μια μέρα.

Ένα μάτσο παιδιά με φαλάκρα και εγώ πήγαμε για bowling και ένιωσα εντελώς ελεύθερη. Και έπειτα μόλις πήρα αυτή την γεύση της ελευθερίας, ήμουν σαν να έχω τελειώσει!

Αφού βρήκε την εμπιστοσύνη της, η Sanders λέει ότι ο κόσμος της μετατοπίστηκε και η προοπτική της ζωής άλλαξε.

«Αντιλαμβάνομαι ότι υπερνίκησα το σκληρότερο πράγμα που έχω αντιμετωπίσει ποτέ και νομίζω ότι μπορώ να ξεπεράσω τα πάντα τώρα».

The post «Aγάπα τον εαυτό σου» το ηχηρό μήνυμα μίας γυναίκας με Αλωπεκία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα