Alert! Αναζητείται η γραβάτα του κυρίου Τσίπρα!

16:00 16/6/2017 - Πηγή: iPop

Σε επιφυλακή είναι όλες οι αρμόδιες Αρχές στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη καθώς αναζητείται η γραβάτα του κυρίου Τσίπρα!

Παρόλο που στο Eurogroup της Παρασκευής επιτεύχθηκε συμφωνία, ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη σημερινή του συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο χωρίς γραβάτα!

Γιατί απορούμε, όμως, όλοι;

Μα φυσικά επειδή ο Πρωθυπουργός είχε δηλώσει τον Μάιο ότι τα νέα που έρχονται για το χρέος

είναι τόσο θετικά που θα αναγκαστεί να βάλει γραβάτα!

Τι συνέβη και δεν είδαμε γραβάτα;

Πολλά είναι τα σενάρια τα οποία κυκλοφορούν μέσω διαρροών απ’ το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με το γιατί ο Αλέξης Τσίπρας εθεάθη χωρίς γραβάτα κανένα, όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σενάριο #1

Δεν βρήκε την κατάλληλη γραβάτα ώστε να ταιριάζει με την περίσταση. Όσο να ναι, για τον Πρωθυπουργό, ο οποίος δεν φορά ποτέ γραβάτα, είναι μια απαιτητική διαδικασία το να βρει ένα σχέδιο, το οποίο να ταιριάζει με την περίσταση και να μην είναι παράλληλα ίδια μ’ εκείνη του Προκόπη Παυλόπουλου.

Απ’ το να βρεθεί σε άβολη, λοιπόν, θέση ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να περιμένει μέχρι να είναι έτοιμος γι’ αυτό το μεγάλο βήμα στη ζωή του και να έχει τον χρόνο να διαλέξει σχέδιο.

Εξάλλου, μάθαμε για τη συμφωνία βράδυ και πρωί πρωί ήταν στο Προεδρικό Μέγαρο, πότε να προλάβει ο άνθρωπος να πάει για ψώνια;

Παρόλα αυτά, εμείς του προτείνουμε μερικά σχέδια!

Και περισσότερα σχέδια για να εκφραστεί ελεύθερα:

Σενάριο #2

Δεν ήξερε να δέσει τη γραβάτα και δεν είχε υπουργό να του μάθει, μιας και η πλειοψηφία δεν φοράει επίσης γραβάτα!

Μην ανησυχείτε κύριε Τσίπρα και μην νιώθετε ντροπή! Σας έχουμε φτιάξει πλήρη οδηγό για το πώς να δέσετε τη γραβάτα σας! Και μάλιστα όχι έναν, αλλά δύο οδηγούς για να διαλέξετε όποιον σας βολεύει!

Σενάριο #3

H ντροπή μετά το Tweet του Καμμένου ήταν μεγάλη επομένως υπήρχαν δύο λύσεις: Είτε να τρολάρει τον υπουργό Άμυνας φορώντας τη γραβάτα που ανέβασε στο Twitter του, είτε απλά να μην βάλει καθόλου!

Φυσικά, απ’ το να γίνει πρωτοσέλιδο σ’ όλα τα διεθνή ΜΜΕ φορώντας γραβάτα με… πέη, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να μην φορέσει καθόλου γραβάτα!

Και κατά τη γνώμη μας πολύ σωστά έπραξε!

Και η κρυφή αλήθεια!

Ο Πρωθυπουργός δεν φόρεσε γραβάτα γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε λόγος! Μπορεί η Κυβέρνηση να πήρε μια θετική συμφωνία, όμως, αυτή η συμφωνία απέχει πολύ απ’ τις αρχικές προσδοκίες για καθορισμό των μέτρων για το χρέος πριν τη λήξη του προγράμματος!

The post Alert! Αναζητείται η γραβάτα του κυρίου Τσίπρα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα