9 ενδείξεις ότι η γάτα σου σε αγαπάει

15:31 1/9/2014 - Πηγή: iPop

Έχουμε εκφράσει τις αμφιβολίες μας για τα αισθήματα που τρέφουν οι γάτες προς τους ιδιοκτήτες τους. Ξέρουμε ότι αυτή η παγερή αδιαφορία στο βλέμμα τους μπορεί να σε τρελάνει, αλλά ευτυχώς υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι η γάτα σου σε αγαπάει.

Γουργουρίζει: Όπως έχουμε πει πολύ αναλυτικά εδώ, το γουργούρισμα της γάτας μπορεί να σημαίνει μια σειρά από πράγματα. Ένα από αυτά είναι ότι δηλώνει την ευχαρίστησή της και την αγάπη της για σένα.Κυλιέται στο πάτωμα: Όταν η γάτα πέφτει στο έδαφος και κυλιέται, στέλνει ένα μήνυμα
αγάπης και «παράδοσης» σε εσένα. Εκθέτοντας την κοιλιά της, η γάτα δείχνει πόσο ευάλωτη είναι και αυτό το κάνει με ανθρώπους που πραγματικά τους αγαπά.Τρίβεται πάνω σου: Όταν οι γάτες τρίβουν το μάγουλο τους, το κεφάλι τους στο κεφάλι σου ή σε σπρώχνουν, προσπαθούν να αφήσουν πάνω σου το άρωμα τους και αυτό είναι μια έκφραση αγάπης.Κάνει πατουσάκια: Οι γάτες πολλές φορές κάνουν μια επαναλαμβανόμενη κίνηση με τα ποδαράκια τους, που θυμίζει αυτή που κάνουν στη μητέρα τους όταν βυζαίνουν. Συμβαίνει σε ενήλικες γάτες που έχουν χάσει νωρίς τη μητέρα τους και το κάνουν στους ανθρώπους όταν αισθάνονται άνετα και σε τρυφερή διάθεση.Φέρνει δώρα: Οι γάτες-κυνηγοί μοιράζονται συχνά τη γενναιοδωρία τους με αυτούς που αγαπούν. Πολλά γατάκια συνηθίζουν να φέρνουν δώρο στο αφεντικό τους ως ένδειξη αγάπης.Κοιμάται πάνω σου: Οι γάτες κοιμούνται έως και 16 ώρες την ημέρα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ένδειξη αγάπης από μια γάτα που επιλέγει την αγκαλιά σου για να κοιμηθεί.Σηκώνει την ουρά της: Οι γάτες αγαπούν με τις ουρές τους. Τη χρησιμοποιούν για να χαιρετήσουν τη μητέρα τους και άλλες ενήλικες γάτες τους και το κάνουν και με τους ανθρώπους -κρατώντας όρθια την ουρά τους με ελαφρώς γυριστή την άκρη της.Νιαουρίζει: Οι γάτες σπάνια νιαουρίζουν σε άλλες γάτες. Χρησιμοποιούν αυτές τις φωνές ειδικά για να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους.Σε αφήνει να την… μυρίσεις: Έχεις δει πώς τα γατάκια μυρίζουν το ένα το άλλο για να αναγνωριστούν; Όταν η γάτα σου πηδά στην αγκαλιά σου και φέρνει την ουρά της κοντά στο πρόσωπό σου, σε καλεί να κάνεις το ίδιο. Όχι ότι πρέπει να το κάνεις!

The post 9 ενδείξεις ότι η γάτα σου σε αγαπάει appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
endikseis oti i gata sou se agapaei
Τυχαία Θέματα