7 τύποι ανθρώπων που μπορεί να συναντήσεις σε ένα meeting!

19:15 21/12/2020 - Πηγή: iPop

Εάν κάτι χαρακτηρίζει το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, τότε αυτό είναι τα meetings. Αυτά που στην καλύτερη των περιπτώσεων γίνονται γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι με φρέσκο καφέ και κρουασάν κι αυτά που όταν ολοκληρώνονται, δεν είμαστε σίγουροι εάν όλοι έχουν καταλάβει το ίδιο ή εάν ο καθένας έχει καταλάβει αυτό που ήξερε και από πριν. Ξέρουμε, όμως, ότι σ’ αυτά τα meetings, θα υπάρχουν πάντα ορισμένοι τύποι ανθρώπων – εργαζομένων που δεν γίνεται ούτε να αγνοήσεις, αλλά ούτε και να μην αναγνωρίσεις. Κι αυτό να ξέρεις ισχύει και για τα online

meetings που κάνουμε αυτή την περίοδο!

Κι επειδή στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία, θα ακολουθήσουν πολλά τέτοια meetings, σου παρουσιάζουμε μερικούς τύπους που δεν θα λείπουν σε κανένα από αυτά.

7 τύποι ανθρώπων που μπορεί να συναντήσεις σε ένα meeting!Τον εμψυχωτή

Μπορεί να είναι εννέα το πρωί, αλλά αυτός ο τύπος έχει καλή διάθεση από τις έξι. Μιλάει δυνατά, είναι πάντα χαμογελαστός κι είναι αυτός που βάζει τη θετική και αισιόδοξη σκέψη στο τραπέζι.

Αυτόν που πάντα διαβάζει

Φυσικά, διαβάζει κάτι που έχει να κάνει με τη δουλειά, αλλά δεν σταματάει να το διαβάζει ακόμα κι όταν έχει ξεκινήσει το meeting. Παρόλα αυτά, επειδή είναι πάντα ενημερωμένος, όταν σταματήσει να διαβάζει, θα προτείνει και την καλύτερη ιδέα.

Αυτόν που δεν ακούει

Δεν ακούει, γιατί έχει κάτι να πει και θα το κάνει, απλά προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή, ψάχνει τη σωστή παύση για να κάνει την παρέμβασή του κι έτσι δεν τον απασχολεί το τι λέγεται πριν ή μετά από αυτή την παύση.

Έτσι θα σώσεις ένα επαγγελματικό meeting από σίγουρη αποτυχία

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 7 τύποι ανθρώπων που μπορεί να συναντήσεις σε ένα meeting! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα