Τα ζώδια της Παρασκευής 6ης Σεπτεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ζυγοί, η διάθεση να φροντίσετε και να σταθείτε στα προβλήματα φιλικών σας προσώπων, σας κάνει πιο ευαίσθητους σε θέματα που τους απασχολούν.

Τοξότες, οι υποχρεώσεις και ο κοινωνικός σας περίγυρος, σας έχουν κουράσει και νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ψάξτε νέα ενδιαφέροντα που θα σας απομακρύνουν από το άγχος.

Αιγόκεροι, προετοιμαστείτε κατάλληλα για σχέδια και οι επενδύσεις που έχετε προγραμματίσει. Κρατήστε διπλωματική στάση, απέναντι σε πρόσωπα

που πρόκειται να συνεργαστείτε.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, νιώθετε την ανάγκη να εμπιστευτείτε σε κάποιον όσα πραγματικά αισθάνεστε. Προσέξτε τις επιλογές σας και μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα, να επηρεάσουν τις απόψεις σας. Στηριχτείτε στην λογική και πράξτε ανάλογα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσει η σχέση ή ο γάμος σας, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε θέματα που σας έχουν σημαδέψει. Μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες, να αλλάξουν την συμπεριφορά σας. Οι διχασμοί και οι αμφιβολίες, μπορεί να δυσκολέψουν την επικοινωνία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στην ψυχολογία σας, η οποία μετράει στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η αρνητική διάθεση, μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που νιώθετε έτοιμοι να πράξετε. Πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια, βρείτε πρώτα την ισορροπία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας είναι αυξημένη σήμερα και αυτό, βοηθάει να αντιμετωπίσετε απρόοπτα στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι προκλήσεις μπορεί να έχουν μία αρνητική μορφή και θα πρέπει να αποδείξετε τον δυναμικό σας χαρακτήρα. Εστιάστε σε θέματα που εκκρεμούν.

ΛΕΩΝ

Οι προκαταλήψεις του παρελθόντος, δημιούργησαν μικρά εμπόδια στην προσωπική σας ζωή. Η πρόθεση να κάνετε έναν απολογισμό του παρελθόντος και να αποδεχτείτε τα λάθη που έχουν γίνει, σας προσφέρει μία ανανεωμένη διάθεση και ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ευχάριστη διάθεση, θα σας οδηγήσει να οργανώσετε νέα σχέδια με τον σύντροφό σας και να βρεθείτε σε χώρους, που θα σας διασκεδάσουν. Νέες δραστηριότητες, θα σας χαρίσουν την ισορροπία και θα ανανεώσουν την σχέση σας. Δείξτε προσοχή στην συμπεριφορά σας και κερδίστε τις εντυπώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική σας ζωή, θα περάσει μία δοκιμασία σήμερα και θα πρέπει να χειριστείτε τα πράγματα με υπομονή. Τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα, θα θελήσετε να τα επιλύσετε και να δώσετε μία τελική ευθεία στην σχέση σας. Αποφύγετε, αναλυτικές λεπτομέρειες που μπορεί να σας χαρακτηρίσουν σχολαστικούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε και να περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας, σας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να μιλήσετε για όσα αισθάνεστε πραγματικά. Αυτά που σας έχουν ψυχράνει στο παρελθόν, μπορείτε να τα ξεκαθαρίσετε με ειλικρινή τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρείτε χρόνο για την προσωπική σας φροντίδα και χαλαρώστε χαρίζοντας χρόνο στον εαυτό σας. Η γιόγκα και ο διαλογισμός, είναι αυτά που θα σας χαρίσουν ευεξία και θα εστιάσετε στις προσωπικές σας επιθυμίες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βάλετε στην πραγματική τους διάσταση τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να εξετάσετε με κάθε λεπτομέρεια τα ζητήματα που έχετε παραμελήσει. Η συνεύρεσή σας με άτομα που έχετε κοινά πιστεύω και σε χώρους που αισθάνεστε δημιουργικοί, θα ανανεώσουν την διάθεσή σας και θα σας δώσουν νέες ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε θέματα που μπορεί να σας δημιουργήσουν μία κυκλοθυμική διάθεση,, ειδικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Ασχοληθείτε περισσότερο με καθημερινά ζητήματα και αφήστε τα σοβαρά για άλλη μέρα. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, μπορεί να επηρεαστούν αρκετά από την ψυχολογία και την συμπεριφορά σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Επανεξετάστε νέα σας σχέδια, που απαιτούν να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Η εστίασή σας σε θέματα που σας δίνουν μία νέα προοπτική, θα είναι για σας το εφαλτήριο για την επιτυχία. Οι φιλικές σας συναντήσεις θα είναι ευχάριστες, απλά προσέξτε τις παρεξηγήσεις, που μπορούν να δημιουργήσουν αρνητικές συνέπειες.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα