5 φράσεις που αγαπά να ακούει ο σύντροφός σου!

12:40 3/10/2019 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν πολλά που αγαπούν (και εκνευρίζουν) άνδρες και γυναίκες σε μια σχέση και θα πρέπει να είσαι λιγάκι πιο προσεκτικός στον τρόπο που μιλάς. Φράσεις για τους άνδρες… που όλοι λατρεύουν να ακούνε.

Οι άνδρες λένε πως οι γυναίκες είναι περίπλοκα και περίεργα πλάσματα, αλλά στην πραγματικότητα και οι άνδρες δεν είναι εύκολοι. Τι θέλουν και τι τους αρέσει; Γιατί… στην τελική δεν είναι όλα… μπύρα και ποδόσφαιρο!

Οι άνδρες μπορεί να γίνουν μυστήρια πλάσματα, να μην δείχνουν τι είναι ακριβώς αυτό που τους αρέσει, να είναι λιγάκι εγωιστές. Αλλά σίγουρα υπάρχουν μερικά πράγματα που αγαπούν

να ακούνε από τις γυναίκες.

Φράσεις για τους άνδρες… στις δύσκολες στιγμές!Κομπλιμέντα για την εμφάνισή του

Νομίζεις ότι δεν δίνει σημασία;;; Νομίζεις! Και οι άνδρες θέλουν να ακούν ότι είναι όμορφοι, ότι τους ταιριάζει το νέο μπλουζάκι ή ότι το κούρεμά τους είναι το ιδανικό για το πρόσωπό τους.

Μπορεί να θεωρείς ότι δεν δίνει βάση στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά το κάνει και λιώνει κάθε φορά που ακούει κάτι θετικό. Κάνε κομπλιμέντα απλόχερα!

Photo: unsplash/Brooke CagleΠόσο δυνατός είναι

Είπαμε… πρέπει να τον παινέψεις. Πες του πόσο δυνατός είναι και πώς τα καταφέρνει να τα κάνει όλα λόγω της δύναμης του. Πολύ περισσότερο, ζήτησέ του να σου μεταφέρει μια κούτα που δεν μπορείς, να σου φτιάξει μια λάμπα, να σου ανοίξει ένα κολλημένο καπάκι, να σε βοηθήσει με τη μεταφορά ενός επίπλου.

Αυτομάτως θα δεις πώς θα φουσκώσει από περηφάνια και πού θα φτάσει το χαμόγελό του.

Πες του ότι τον χρειάζεσαι

Οι άνδρες τελικά δεν διαφέρουν και τόσο πολύ από εμάς και θέλουν να νιώθουν πως είναι ποθητοί και κάποιος τους έχει ανάγκη. Όταν η ατμόσφαιρα το ευνοεί, μπορείς να του πεις πόσο πολύ τον χρειάζεσαι και τον έχεις ανάγκη στη ζωή σου και πώς θα ήσουν χωρίς αυτόν.

Όλα είναι θέμα timing, κυρίες μου! Δεν μπορείς να προβείς σε μια τέτοια εξομολόγηση αν πρώτα δεν έχετε χτίσει μια επαφή, μια βαθύτερη σύνδεση και επικοινωνία μεταξύ σας και φυσικά δεν μπορείς να το πεις αν δεν το εννοείς!

Αυτή είναι η ηλικία που ωριμάζουν οι άνδρες σύμφωνα με τους επιστήμονες!

Πες του ότι σε διεγείρει

Μην τον αφήνεις (και μην περιμένεις) πάντα να κάνει την πρώτη κίνηση όταν πρόκειται για σεξ. Κάνε την πρώτη κίνηση σήμερα και πες του όλα αυτά που σου προκαλεί και όλα αυτά που κάνει και σου αρέσουν.

Πες του ότι έχει έρθει η δική του σειρά να τον περιποιηθείς και να τον κάνεις να χαλαρώσει.

Love, Rosie / Constantin FilmΠες του ότι είσαι περήφανη

Είτε είναι ένας καταπληκτικός πατέρας, είτε εργάζεται σκληρά, είτε ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητα του είναι ιδιαίτερα, πες του ότι νιώθεις περήφανη για αυτό που είναι.

Λίγοι επιβραβεύουν τους άνδρες για αυτό που αξίζουν και είναι καλό πού και πού να το ακούν και να ξέρουν πως το αναγνωρίζεις.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος χαλάει τη φιλία ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες; Οι επιστήμονες απαντούν!

Photo: unsplash/Karl Fredrickson

Το άρθρο 5 φράσεις που αγαπά να ακούει ο σύντροφός σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα