4 tips για πανέμορφες φυσικές βλεφαρίδες που πάντα ήθελες

17:56 21/3/2021 - Πηγή: iPop

Οι μακροχρόνιες, υγιείς βλεφαρίδες είναι το όνειρο κάθε κοριτσιού, αλλά πώς ακριβώς μπορείτες να τις αποκτήσεις χωρίς μόνιμες επεκτάσεις βλεφαρίδων ή ορούς που μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες; Υπάρχουν 4 tips για πανέμορφες φυσικές βλεφαρίδες που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!

4 tips για πανέμορφες φυσικές βλεφαρίδεςΒούρτσισμα και ενυδάτωση

Το απαλό βούρτσισμα των βλεφαρίδων σου μπορεί να τις κρατήσει σε ευθεία αντί να γυρίζουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις καθώς μεγαλώνουν. Μπορεί

επίσης να αυξήσει την υγεία των βλεφαρίδων και να τις βοηθήσει να μεγαλώσουν περισσότερο από όσο συνήθως.
Ακόμα χρησιμοποιώντας ορισμένα έλαια, όπως το καστορέλαιο, μπορείς να ενυδατώσεις φυσικά τη γραμμή των βλεφαρίδων σου για να διατηρήσεις τις τρίχες υγιείς και να μειώσεις τη θραύση.

Σωστή μάσκαρα

Ορισμένες μάσκαρες είναι γνωστό ότι δίνουν ένα πιο επιμηκυντικό αποτέλεσμα. Ωφελήσου από τα καλλυντικά διαλέγοντας τη μάσκαρα που θα δώσει στις βλεφαρίδες σου το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Μπορείς ακόμα να ζητήσεις κάποια που θα είναι πιο ελαφριά στο μάτι ώστε να μη τις επιβαρύνεις με πρόσθετο βάρος. Είναι σημαντικό να μην αφήνεις τη μάσκαρα σου να στεγνώσει. Συνιστάται να αγοράζεις νέα μάσκαρα κάθε τρεις μήνες.

Εφαρμογή και αφαίρεση μάσκαρας

Η αφαίρεση της μάσκαρας σου κάθε βράδυ είναι το κλειδί για να κάνεις τις βλεφαρίδες σου λιγότερο εύθραυστες. Η σωστή κίνηση για να αφαιρέσεις τη μάσκαρα χωρίς να τις τραυματίσεις είναι με κίνηση προς τα κάτω ώστε να σε αποτρέψει να καταστρέψεις ή να αφαιρέσεις τρίχες από τη γραμμή των βλεφαρίδων σου.
Όταν οι βλεφαρίδες σου είναι καθαρές, μπορείς να τις κυρτώσεις πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα για να τις βοηθήσεις να φαίνονται μακρύτερες. Εφαρμόζοντας μάσκαρα με ελαφρά πλάγια κίνηση, θα βοηθήσεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται παχύτερες.

Allef Vinicius/UnsplashΧρησιμοποίησε πούδρα

Το ψέκασμα της πούδρας πάνω από τις βλεφαρίδες σου πριν εφαρμόσετε μια δεύτερη στρώση μάσκαρα θα βοηθήσει τη γραμμή των βλεφαρίδων σου να φαίνεται λιγότερο αραιή. Ακόμα εάν χρησιμοποιείς το ειδικό εργαλείο που γυρίζει τις βλεφαρίδες αν το ζεστάνεις λίγο πρώτα μπορεί να σε βοηθήσει να πάρουν μια πιο έντονη κλίση προς τα επάνω!

Με αυτά τα 4 tips για πανέμορφες φυσικές βλεφαρίδες μπορείς να εξασφαλίσεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς αλλάζοντας ελαφρώς τη ρουτίνα ομορφιάς σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 4 tips για πανέμορφες φυσικές βλεφαρίδες που πάντα ήθελες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα