Μόνο στους 4 στους 50 περνάνε αυτό το τεστ αγγλικών. Εσύ;

19:11 9/9/2020 - Πηγή: iPop

Οι περισσότεροι από εμάς λέμε ότι μπορούμε να μιλήσουμε αγγλικά. Και κατά κύριο λόγο αυτό είναι αλήθεια. Ακόμα και με τα πολύ απλά που μπορεί να θυμόμαστε απ’ τα παιδικά μας χρόνια, η αλήθεια είναι ότι μέσα στις άκρες μπορούμε να συεννοηθούμε. Όμως, μεγαλώνοντας εξασκείς περισσότερο τα αγγλικά σου, ειδικά εάν έχεις φίλους απ’ το εξωτερικό ή η δουλειά σου απαιτεί ένα καλό επίπεδο αγγλικών. Θα μπορούσες, όμως, να περάσεις ένα βασικό τεστ αγγλικών, στο οποίο αποτυγχάνουν οι περισσότεροι;

Πώς να μάθεις μια ξένη γλώσσα ενώ κοιμάσαι

Το

μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το play και να ξεκινήσεις να απαντάς στις ερωτήσεις. Κάποιες είναι πραγματικά πολύ εύκολες, όμως, κάποιες άλλες θα σε βάλουν σε δεύτερες σκέψεις. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα κι αν δεν το περάσεις, θα έχεις μάθει πολλά αφού το ολοκληρώσεις!

Μόνο στους 4 στους 50 περνάνε αυτό το τεστ αγγλικών. Εσύ;

Μερικά tips για να μαθαίνεις πιο εύκολα ξένες γλώσσες:Τα μαθήματα θα πρέπει να βασίζονται στην σιγουριά. Τα μαθήματα θα πρέπει να βοηθούν στην αύξηση των ικανοτήτων κάποιων, με τρόπο που θα τους βοηθήσει να αυξήσουν την σιγουριά για τον εαυτό σου. Είναι πολύ σημαντική μια απλή συζήτηση με τους άλλους. Δεν χρειάζονται πολύπλοκα πράγματα.Έχει πολύ μεγάλη σημασία το είδος των βιβλίων που επιλέγεις για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Ναι, το είδος είναι μια μεγάλη υπόθεση. Είναι απαραίτητο το διάβασμα και οι συζητήσεις που ακολουθούν να χρησιμοποιούνται ουσιαστικά. Σταμάτα να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια και ξεκίνα πραγματικές συζητήσεις με νόημα.Μην χάνεις χρόνο. Ας το παραδεχτούμε: Όλοι είμαστε στους δρόμους συνέχεια. Και πολύ περισσότερο είμαστε σε πολλά μέρη ταυτόχρονα. Το να περνάμε και πολλές ώρες μέσα στην τάξη απλά δεν βοηθάει καθόλου στο να κερδίζουμε χρόνο. Γι’ αυτό εάν δεις ότι μια τάξη ή ένα ιδιαίτερο δεν δουλεύει για σένα, δοκίμασε να μάθεις μια ξένη γλώσσα online!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Τα καλύτερα free apps για να μάθεις μια ξένη γλώσσα!

Photo: Pexels

Το άρθρο Μόνο στους 4 στους 50 περνάνε αυτό το τεστ αγγλικών. Εσύ; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα