Η φωτογράφος ανδρικών γεννητικών οργάνων, Soraya Doolbaz, μας συστήνεται και αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε το project

12:28 2/2/2016 - Πηγή: iPop

Η Soraya Doolbaz είναι φωτογράφος. Και αυτοαποκαλείται επαγγελματίας φωτογράφος ανδρικών γεννητικών οργάνων. Πριν προλάβεις να γελάσεις, πρέπει να σου πούμε πως οι φωτογραφίες του project της έχουν κάνει τον γύρο όλου του κόσμου και έχουν τύχει πολύ θερμής υποδοχής.

Δες τώρα και το καλύτερο της υπόθεσης.

Η Soraya Doolbaz φωτογραφίζοντας ανδρικά γεννητικά όργανα και ντύνοντάς τα με κοστούμια έχει καταφέρει να κάνει το project ιδιαίτερα γνωστό και να βγάλει χρήματα

απ΄αυτό! Τι ακριβώς κάνει όμως;

Πότε τράβηξες την πρώτη φωτογραφία με ανδρικό γεννητικό όργανο και πώς σου ήρθε η ιδέα;Ήταν πριν από τρία χρόνια. Είχαν λάβει φωτογραφίες με πέη ανδρών που είχα βγει μερικά ραντεβού ή ακόμα και πριν βγω ραντεβού. Σκέφτηκα ότι αυτό που κάνουν είναι πραγματικά πολύ αστείο. Πίστεψα ότι θα μπορούσε να τραβήξω πολύ καλύτερες φωτογραφίες και να δώσω στα γεννητικά τους όργανα προσωπικότητα.Ποιος είναι ο σκοπός του project σου;Να κάνω τους ανθρώπους να γελάσουν, ενώ παράλληλα να επιστήσω την προσοχή σ’ όσους στέλνουν τέτοιες φωτογραφίες σε κοπέλες που δεν γνωρίζουν και φυσικά ήθελα να κάνω έναν εμπαιγμό της συγκεκριμένης κίνησης. Ήθελα επίσης να δημιουργήσω μια ισορροπία μεταξύ της ανδρικής και γυναικείας σεξουαλικότητας. Υπάρχει τόσο πολύ γυναικείο γυμνό εκεί έξω και ελάχιστο ανδρικό.Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους άνδρες μέσα από τις φωτογραφίες σου;Να τραβάνε καλύτερες! Να κάνουν λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια και να μας κάνουν να γελάσουμε.Ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του έργου σου;Υπάρχουν διάφορες δυσκολίες. Από το να με αφήσουν οι γκαλερί να εκθέσω τα έργα μου μέχρι η διαχείριση του Τύπου καθώς και η εκμάθηση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αλλά αξίζει τον κόπο, γιατί αυτό το project με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.Οι άνδρες νιώθουν άνετα όταν τραβάς φωτογραφίες τα απόκρυφα σημεία τους;Ναι το λατρεύουν! Έχουν πάντα μια σύντροφο δίπλα τους που τους κάνει να νιώθουν πιο άνετα.Πόσο δύσκολο είναι να τραβήξεις μια επαγγελματική φωτογραφία γεννητικών οργάνων;Όλα εξαρτώνται από τη λήψη και τις προσδοκίες που έχεις. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.Ποιο είναι το πιο αστείο σχόλιο που έχεις ακούσει από άνδρα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης;Ένας άνδρας είπε: «Είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου!» και στη συνέχεια έβαλε στο πέος του το πρώτο του κοστούμι.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου celebrity με τον οποίο ντύνεις τα όργανα των ανδρών;Μ’ αρέσει πραγματικά η Nicki Minaj (ράπερ). Είναι καινούριο για εμένα και βρίσκω πολύ συναρπαστικό αυτό το κοστούμι.Πώς αντιδράει το κοινό στις φωτογραφίες σου;Γενκά θετικά. Νομίζω ο κόσμος συμφωνεί ότι οι φωτογραφίες είναι πραγματικά αστείες. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να κάνω τόσους ανθρώπους να γελάσουν. Μερικοί τρελαίνονται στην ιδέα ότι βγάζω χρήματα από αυτό. Αυτό το «γιατί όχι εγώ;» κοινό που κάθεται πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του και διασπείρει αρνητικότητα στο διαδίκτυο. Άλλοι προσβάλλονται επειδή είναι θρησκευόμενοι. Η σεξουαλικότητα και η κωμωδία δεν είναι πραγματικά μέρος της κάθε θρησκείας, οπότε μπορώ να το καταλάβω. Δεν είμαι εδώ για να ικανοποιήσω τους πάντες.Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;Εργάζομαι πάνω σ’ ένα «coffee table book». Θα έχει περίπου 50 χαρακτήρες και μια πλήρη ιστορία για τον καθένα. Για παράδειγμα από πού είναι, πόσο χρονών είναι, με τι ασχολείται. Μια ατάκα από αυτούς και βασικά τί τους οδήγησε στο project μου. Θα είναι ένα αστείο βιβλίο για ανθρώπους που απολαμβάνουν τις φωτογραφίες μου.

Photos: dicturegallery.com

The post Η φωτογράφος ανδρικών γεννητικών οργάνων, Soraya Doolbaz, μας συστήνεται και αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε το project appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα