3 χρυσοί κανόνες για να αποκτήσεις τα φρύδια που πάντα ονειρευόσουν!

14:27 12/9/2021 - Πηγή: iPop

Όλες κάποια στιγμή στη ζωή μας είχαμε περάσει μια περίοδο με φρύδια που, πλέον, ντρεπόμαστε να κοιτάξουμε φωτογραφίες μας! Τα γυναικεία φρύδια ίσως είναι και το πιο σημαντικό βήμα για την περιποίηση μιας γυναίκας και είμαι σίγουρη πως γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι τα διαμορφώσεις ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου. Σήμερα, λοιπόν, θα μοιραστώ μαζί σου ορισμένα μυστικά που με έσωσαν και με βοήθησαν να αποκτήσω ωραία φρύδια, ή τουλάχιστον να μην ντρέπομαι γι’ αυτά!

Αφού έχεις βεβαιωθεί πως έχεις μαζί σου τα κατάλληλα εργαλεία, πάρε το κινητό σου και πάμε στο μπάνιο για να σε βοηθήσω!

“Πώς
να βγάλω τα φρύδια μου;” Μια ερώτηση που μας βασανίζει όλους!Βήμα 1ο: Μάθε ποιο είναι το σχήμα σου!

Το μυστικό είναι να παραμείνεις στο φυσικό σχήμα των φρυδιών σου! Η αρχή των φρυδιών βρίσκεται πάντα επάνω από την εσωτερική γωνία των ματιών και προεκτείνεται σαν μία νοητή κατακόρυφη ευθεία που περνά από τα πτερύγια της μύτης. Η εξωτερική άκρη τους βρίσκεται στην προέκταση της νοητής πλάγιας ευθείας που περνά από την εξωτερική γωνία των ματιών και τα πτερύγια της μύτης. Το ψηλότερο σημείο του τόξου τους πρέπει να βρίσκεται στην νοητή κατακόρυφη ευθεία που περνάει από την εξωτερική άκρη της ίριδας του ματιού. Με ένα μολύβι φρυδιών γέμισέ τα για να δημιουργήσεις το σχήμα.

Cleanser ή μαντηλάκια καθαρισμού; Τι πρέπει να προτιμήσεις και για ποιο λόγο;

Βήμα 2ο: Ήρθε η ώρα να βγάλεις τα φρύδια σου!

Αφού βρήκες το κατάλληλο σχήμα για το πρόσωπό σου, ήρθε η ώρα να χτενίσεις τα φρύδια σου, να απομακρύνεις τις ανεπιθύμητες τρίχες και να ξεκινήσεις να τα αφαιρείς από εκείνες που βρίσκονται στο κάτω μέρος. Συνέχισε με εκείνες που βρίσκονται στο εξωτερικό άκρο των φρυδιών, προσέχοντας να μη μικρύνει πολύ το μήκος τους και τέλος, αν χρειάζεται, απομάκρυνε τυχόν ανεπιθύμητες τρίχες στο πάνω μέρος. Μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιήσεις κι ένα πολύ μικρό ψαλιδάκι, προκειμένου να κόψεις τις πολύ μακριές τριχούλες που χαλάνε το σχήμα.

Κάνε το άρωμά σου να κρατήσει όλη μέρα ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα

Βήμα 3ο: Ώρα για ενυδάτωση και γέμισμα!

Αφού τελειώσεις τη διαδικασία, καλό θα ήταν να ενυδατώσεις τα σημεία γύρω από τα φρύδια σου, για να μειώσεις τη φλεγμονή, απλώνοντας λίγη κρέμα με αλόη. Μόλις το δέρμα σου την απορροφήσει και στεγνώσει, γέμισε τα κενά στα φρύδια σου, αν υπάρχουν, με ένα μολύβι φρυδιών του χρώματός σου.

Δες το παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια:

Αφαιρείς την αδιάβροχη μάσκαρα τελείως λάθος! Μάθε ποιος είναι ο σωστός τρόπος

Καλή επιτυχία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 3 χρυσοί κανόνες για να αποκτήσεις τα φρύδια που πάντα ονειρευόσουν! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα