3 apps που χρειάζεσαι για να περάσει πιο ανώδυνα το lockdown

19:56 24/11/2020 - Πηγή: iPop

Τόσος πολύς χρόνος στο σπίτι και δεν ξέρεις πώς να τον εκμεταλλευτείς καλύτερα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για σένα, όπως επίσης υπάρχουν apps για το lockdown που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σου!

Υπάρχουν τόσα πολλά νέα εργαλεία που μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν την εμπειρία του lockdown κι εμείς ξεχωρίσαμε 3 απ’ τα καλύτερα, που κέρδισαν μια ξεχωριστή θέση

στην καρδιά μας.

Τα apps για το lockdown

Zwift

Θα πρέπει να πληρώνεις 12,99 τον μήνα, αλλά πίστεψέ μας αυτή η εφαρμογή αξίζει απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο ευρώ που θα δώσεις!

Αυτή η εφαρμογή είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι και επιτρέπει στους ποδηλάτες και τους δρομείς να εκπαιδεύονται σχεδόν σε πραγματικούς προορισμούς. Το ποδήλατο γυμναστικής ή ο διάδρομος συνδέεται στο Zwift μέσω Bluetooth κι εσύ ελέγχεις το είδωλό σου στην οθόνη. Μπορείς να κάνεις μόνος σου προπόνηση, βόλτα με φίλους σε πραγματικό χρόνο ή ακόμα και συμμετάσχεις σε καθημερινές ομαδικές προπονήσεις ή αγώνες.

Houseparty

Μέχρι πριν από μερικούς μήνες, κανείς δεν ήξερε για το Houseparty. To social media, που κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο, κατέληξε να γίνεται το απόλυτo viral του lockdown!

Πρόκειται για μια εφαρμογή για βιντεοκλήσεις με τους φίλους σου, αλλά το περνάει σε άλλο επίπεδο! Μπορείς να παίξεις παιχνίδια μαζί τους, να κάνεις κουίζ και πολλά ακομα συναρπαστικά πράγματα!

Βαρέθηκες τη θέα απ’ το δικό σου παράθυρο; Δες τι βλέπουν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο απ’ το παράθυρό τους!

Nike Training Club

To απόλυτο free app για γυμναστική! Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια τεράστια επιλογή μεμονωμένων συνεδριών προπόνησης ή προγραμμάτων γυμναστικής πολλαπλών εβδομάδων που εστιάζουν στην προπόνηση δύναμης. Ένας προπονητής θα σε καθοδηγεί σε κάθε άσκηση, προσφέροντας συμβουλές για τη βελτίωση της φόρμας σου. Επιπλέον, σε αντίθεση με πολλές παρόμοιες υπηρεσίες, δεν υπάρχει πίεση για αναβάθμιση σε υπηρεσία επί πληρωμή ή premium.

Μην ξεχνάς πως υπάρχουν οι δρόμοι του κόσμου στους οποίους μπορείς να οδηγήσεις ενώ ακούς τοπικό ραδιόφωνο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 3 apps που χρειάζεσαι για να περάσει πιο ανώδυνα το lockdown εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα