5 εύκολα tips για ένα όμορφο και λειτουργικό υπνοδωμάτιο!

16:32 24/11/2020 - Πηγή: iPop

Τώρα που έχει χειμωνιάσει, θέλουμε να περνάμε αρκετό χρόνο κάτω απ’ το κουβερτάκι μας και το μόνο που θέλουμε να κάνουμε καθώς βραδιάζει είναι να χαλαρώνουμε στο κρεβάτι μας και να βλέπουμε κάποια ταινία. Έτσι αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου tips για το υπνοδωμάτιο, για να δώσεις ένα πιο stylish αέρα στο αγαπημένο σου δωμάτιο και κάθε φορά που χαλαρώνεις εκεί να νιώθεις την θετική του ενέργεια!

5 εύκολα tips για το υπνοδωμάτιο!

1. Δημιούργησε μια όμορφη ‘βιτρίνα’

Βρες μια γωνία

στο υπνοδωμάτιό σου όπου μπορείς να δημιουργήσεις μια όμορφη βιτρίνα με χρήσιμα αντικείμενα διακόσμησης. Το κομοδίνο είναι ιδανικό για τα περιοδικά, τα προϊόντα ομορφιάς ή ένας πάγκος κοντά στα παράθυρα μπορεί να είναι ιδανικός για να τοποθετήσεις μαξιλάρια, κεριά και μερικά βιβλία.

2. Επίλεξε ένα κρεβάτι που να ορίζει ολόκληρο το στυλ του δωματίου

Ξεκίνησε τη διακόσμηση του υπνοδωματίου επιλέγοντας πρώτα το κρεβάτι και μετά σκέψου ντεκόρ γύρω από αυτό. Θέλεις ένα απλό μινιμαλιστικό κρεβάτι ή ένα κρεβάτι XXL; Δες τι ταιριάζει στην προσωπικότητά σου και εκτός από το στυλ, μην ξεχνάς ποτέ την άνεση σου!

3. Πρόσθεσε άνεση στο δωμάτιο με τον σωστό φωτισμό

Πρόσθεσε στυλ στο χώρο χρησιμοποιώντας μια πανέμορφη λάμπα στην κορυφή του κρεβατιού σου ή έναν ονειρικό πολυέλαιο στο ταβάνι. Επίσης, μπορείς να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα με κεριά ή μικρά φωτάκια που θα σε βοηθά να χαλαρώσεις.

4. Επίλεξε ένα συνδυασμό χρωμάτων που σε βοηθά να χαλαρώσεις

Αν το λευκό σε βοηθά να χαλαρώσεις, τότε αυτός είναι ο σωστός τόνος για εσένα. Αλλά, αν αγαπάς τα χαρούμενα και ζωηρά χρώματα τότε πρόσθεσε πιο ζεστά χρώματα στο χώρο. Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα χρώμα που να σε καθορίζει, να σου αρέσει, να το βλέπεις και αυτό να σου δίνει το ήρεμο συναίσθημα που χρειάζεσαι σε ένα υπνοδωμάτιο.

5. Δώσε στο δωμάτιο κάποια υφή και προσωπικότητα

Τα σεντόνια και τα καλύμματα των μαξιλαριών είναι τα ευκολότερα πράγματα για να αλλάξεις ένα χώρο. Επίσης, πρόσθεσε διαφορετικά υφάσματα και μοτίβα στα μαξιλάρια που μπορείς να τοποθετήσεις πάνω στο κρεβάτι σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 εύκολα tips για ένα όμορφο και λειτουργικό υπνοδωμάτιο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα