2 DIY λύσεις ανάγκης για να ακούς το ξυπνητήρι

08:32 17/11/2014 - Πηγή: iPop

Τα έχεις δοκιμάσει όλα. Κάθε ήχο αφύπνισης στο κινητό, κάθε δυνατό ξυπνητήρι του εμπορίου και πάλι όμως, δεν ξυπνάς με τίποτα τα πρωινά με αποτέλεσμα να χάνεις πάντα το πρώτο μάθημα ή να πηγαίνεις μόνιμα καθυστερημένος στη δουλειά. Ίσως ήρθε η ώρα για κάτι πιο δραστικό. Δεν λέμε να δοκιμάσεις αυτά τα ξυπνητήρια ούτε να αρχίσεις να πληρώνεις κάθε φορά που κοιμάσαι παραπάνω, αλλά να δοκιμάσεις κάτι αυτοσχέδιο. Υπάρχουν δύο λύσεις για να ακούς το ξυπνητήρι

από εδώ και πέρα, για τις οποίες θα χρειαστεί να το παίξεις Μπομπ ο Μάστορας. Μην αγχώνεσαι, καθεμία θα σου πάρει 5 λεπτά και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις τίποτα.

Πώς θα ακούς το ξυπνητήριΣτερέωσε μεταλλικές πινέζες πάνω στο ξυπνητήρι σου με σελοτέιπ όπως δείχνει η φωτογραφία. Θα εκνευριστείς τόσο από τον ήχο που ξυπνήσεις οπωσδήποτε.Βάλε το κινητό σου σε ένα ποτήρι. Όταν αρχίσει να χτυπάει η αφύπνιση, ο ήχος θα ενισχυθεί γιατί το ποτήρι θα λειτουργήσει σαν ηχείο. Άσε που θα τρίζει περισσότερο μέσα στο ποτήρι. Άσε που δεν θα μπορείς να πατήσεις το Snooze με μια κίνηση, καθώς θα πρέπει πρώτα να το βγάλεις από το ποτήρι.

Καλή επιτυχία στο ξύπνημα! Πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρεις!

Photos: thekias.com, lifehacksdaily.com

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post 2 DIY λύσεις ανάγκης για να ακούς το ξυπνητήρι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα