Το smartphone σου, σου δημιουργεί ακμή!

07:31 17/11/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί να σου ακούγεται αστείο, ειδικά αν δεν έχεις κάποιο «έξυπνο» κινητό, αλλά το smartphone σου, σου δημιουργεί ακμή! Ναι είναι αλήθεια, και όσο μεγαλύτερο είναι το smartphone σου, τόσο μεγαλύτερες και οι πιθανότητες να δημιουργηθεί κάποια μόλυνση στην επιδερμίδα του προσώπου σου!

Τα βακτήρια που μαζεύονται στην οθόνη του κινητού δεν είναι ορατά από το ανθρώπινο μάτι. Υπάρχουν όμως, και κάθε φορά που έρχεται σε επαφή η οθόνη με το πρόσωπο τα βακτήρια μεταφέρονται στην επιδερμίδα και να «φυλακίζονται» στους πόρους της. Τα προβλήματα όμως

δεν σταματούν στην ακμή, καθώς η πίεση που ασκεί η οθόνη της συσκευής στο δέρμα δημιουργεί κηλίδες στο πρόσωπο!

Πως μπορείς να αποφύγεις όλα αυτά τα προβλήματα;

Χρησιμοποίησε handfree

Απέφυγε να τοποθετείς τη συσκευή στο πρόσωπο σου βάζοντας handfree. Μ αυτό τον τρόπο τα βακτήρια της οθόνης σου δεν θα έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα σου και δεν θα πιέζεις την οθόνη στο πρόσωπό σου άρα δεν θα δημιουργείς κηλίδες!

Καθάρισε το κινητό σου

Δεν είναι ανάγκη να φτάνεις στο έσχατο σημείο όπου δεν μπορείς να δεις τι δείχνει η οθόνη σου από τη βρωμιά για να πάρεις την μεγάλη απόφαση και να την καθαρίσεις! Στην πραγματικότητα δεν πρέπει να βλέπεις τη βρωμιά για να καθαρίσεις το κινητό σου! Τα βακτήρια υπάρχουν ακόμα και αν δεν τα βλέπεις!

Απέφυγε την πίεση

Στην περίπτωση που έχεις ξεχάσει τα ακουστικά σου, δεν είναι ανάγκη να ακουμπάς με πίεση την συσκευή στο πρόσωπο σου, κράτα την πιο μακριά από το πρόσωπο σου. Ουσιαστικά η ακμή δημιουργείται μέσω του τριψίματος της οθόνης πάνω στους κλεισμένους από τα βακτήρια πόρους της επιδερμίδας σου.

Καθάρισε την επιδερμίδα σου

Πέρα από τη συσκευή πρέπει να καθαρίζεις και την επιδερμίδα σου καθημερινά ώστε να απομακρύνεις τα βακτήρια που συσσωρεύονται στους πόρους σου!

Eπιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Το smartphone σου, σου δημιουργεί ακμή! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα