Το αντρικό σπέρμα είναι στα up του τον χειμώνα. Το ήξερες;

06:00 17/11/2014 - Πηγή: iPop

Αν ρωτούσες εμάς θα σου λέγαμε ότι το αντρικό σπέρμα είναι πιο ποιοτικό το καλοκαίρι που ο ήλιος λάμπει το κορμί σκληραγωγείτε από το κολύμπι και ο οργανισμός δυναμώνει από την κατανάλωση πιο πολλών φρούτων. Λάθος! Οι επιστήμονες έχουν αντίθετη άποψη, υποστηρίζουν ότι το αντρικό σπέρμα διαλέγει το χειμώνα και εμείς είμαστε εδώ να σου μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες που βρήκαμε.

Σε έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Μπεν-Γκουριόν της Νεγκέβ αποδείχθηκε ότι το αντρικό σπέρμα επηρεάζεται από τις εποχές, αγαπά

τον χειμώνα και από την άνοιξη και μετά η ποιότητα του αλλάξει προς το χειρότερο.

Οι ερευνητές συνέλεξαν και εξέτασαν το σπέρμα από 6.000 άντρες καθ’όλη την διάρκεια του έτους. Όπως φάνηκε από τις εξετάσεις τα σπερματοζωάρια τους χειμερινούς μήνες είναι πιο κινητικά και έχουν λιγότερες μορφολογικές ανωμαλίες απ’ ότι το χειμώνα.

Ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί τους χειμερινούς μήνες να είναι πιο επιρρεπείς στα κρυολογήματα αλλά το σπέρμα είναι πιο δυνατό κατά 25%, το οποίο είναι ομολογουμένως ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό.

Tip!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν κάποιο ζευγάρι θέλει να αποκτήσει παιδί και πάσχει από προβλήματα υπογονιμότητας είναι πιο εύκολο να καταφέρει αυτό που επιθυμεί (την απόκτηση δηλαδή παιδιού) τους χειμερινούς μήνες.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Το αντρικό σπέρμα είναι στα up του τον χειμώνα. Το ήξερες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα