15 συνήθειες του 1 λεπτού που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου

17:25 7/4/2021 - Πηγή: iPop

Μερικοί στόχοι είναι κοινοί για όλους μας σε αυτή τη ζωή: Υγεία, ευτυχία και μια καλή καριέρα που να μας εμπνέει και να μας επιτρέπει να ζούμε αξιοπρεπώς. Μερικές φορές όμως απομακρυνόμαστε απ’ τους στόχους μας και δυσκολευόμαστε να χαράξουμε την πορεία προς αυτούς. Δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε και τι αλλαγές μπορούμε να κάνουμε και αγχωνόμαστε. Αυτές οι 15 συνήθειες του 1 λεπτού θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μεγαλύτερη τάξη τη ζωή σου και θα σου δώσουν τον χώρο να ανθίσεις. Αρκεί να το θέλεις!

Η διαφορά ανάμεσα σε ποια είσαι και ποια θέλεις να είσαι μπορεί να απέχει μόλις 60 δευτερόλεπτα.

Δοκίμασε αυτές τις συνήθειες του 1 λεπτού που θα μεταμορφώσουν τη ζωή σου. Δεν χρειάζεται να τις υιοθετήσεις όλες ή να τις κάνεις όλες συνέχεια. Μπορείς να διαλέξεις κάθε στιγμή αυτές που σου ταιριάζουν περισσότερο.

PixabayΟι 15 συνήθειες του 1 λεπτού που μπορείς να υιοθετήσεις τώραΣήκω απ’ τον καναπέ/ κρεβάτιΑνάπνευσε βαθιάΚάνε διαλείμματα για να περπατάς έστω και 1 λεπτό στον χώρο όπου είσαιΠρόσθεσε λεμόνι στο νερό σουΒάλε στο mute τα social media accounts που σε γεμίζουν αρνητική ενέργειαΑφιέρωσε 60 δευτερόλεπτα για να προετοιμαστείς πριν πέσεις για ύπνο (είτε αυτό έχει να κάνει με το συμμαζέψεις το σαλόνι/δωμάτιο ώστε να ξυπνήσεις σε ένα τακτοποιημένο περιβάλλον είτε έχει να κάνει με τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου)Έκφρασε την ευγνωμοσύνη σου (φωναχτά)Έλεγξε τον τραπεζικό λογαριασμό σου για να ξέρεις τι σου γίνεται και να μην βγαίνεις εκτός budgetΦτιάξε τη στάση του σώματός σουΠες φωναχτά κάτι θετικό για σένα, κάτι για το οποίο περήφανηΒάλε αντηλιακό πριν φύγεις απ’ το σπίτιΒάλε το ξυπνητήρι σου 60 δευτερόλεπτα νωρίτεραΓίνε μάστερ της τέχνης του να ακούςΈκφρασε το συναίσθημα που νιώθειςΓράψε τα tasks σου και θέσε προτεραιότητες

Με αυτές τις συνήθειες θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 15 συνήθειες του 1 λεπτού που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα