Γίνεται ο Alec Baldwin να πυροβόλησε χωρίς να τράβηξε την σκανδάλη;

13:54 21/2/2022 - Πηγή: iPop

Θα μπορούσε ο Alec Baldwin να πυροβόλησε χωρίς, όμως, να έχει τραβήξει τη σκανδάλη; Η απάντηση που δίνει η εισαγγελέας Mary Carmack-Altwies είναι πως αυτό είναι δυνατό να συμβεί.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ABC τον Δεκέμβριο, ακούσαμε τον ηθοποιό να ισχυρίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν τράβηξε τη σκανδάλη. Αυτό είναι κάτι που έχει προκαλέσει πολλές ερωτήσεις απ’ τον κόσμο, όμως, η εισαγγελέας του Νέου Μεξικού απάντησε, μιλώντας στο Vanity Fair.

Μπορεί

να τραβήξεις τον “κόκορα” πίσω χωρίς να πατήσεις και την σκανδάλη. Έτσι, τραβάς πίσω εν μέρει, δεν κλειδώνει και, στη συνέχεια, αν το αφήσεις, ο κόκορας μπορεί να χτυπήσει το αστάρι της σφαίρας

Ο Alec Baldwin στη συνέντευξη του είχε τονίσει πολλές φορές ότι η σκανδάλη δεν πατήθηκε ποτέ. «Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πατούσα τη σκανδάλη ποτέ».

Σημειώνεται ότι η Carmack-Altwies ξεκίνησε ανεπίσημη έρευνα για να ελέγξει τους ισχυρισμούς του ηθοποιού ότι είχε τραβήξει μόνο τον «κόκορα» του όπλου πριν εκπυρσοκροτήσει.

«Δεν ήξερα πολλά για τα όπλα, σίγουρα όχι για τα περίστροφα της δεκαετίας του 1850. Έτσι, όταν το άκουσα για πρώτη φορά, είπα: “Είναι τρελό”», δήλωσε στο Vanity Fair.

Το τεστ που έδειξε εάν θα μπορούσε ο Alec Baldwin να πυροβόλησε χωρίς να πατήσει τη σκανδάλη

Όπως είπε, ζήτησε από έναν εκ των ερευνητών της να φέρει το παλιού τύπου περίστροφο στο γραφείο της για να ελέγξει εάν μια μηχανική δυσλειτουργία θα μπορούσε να είχε προκαλέσει την εκπυρσοκρότηση. Καθάρισαν ένα δωμάτιο και έβαλε δύο ερευνητές να επιθεωρήσουν το όπλο για να επιβεβαιώσουν ότι δεν ήταν γεμάτο.

Σύμφωνα με το τεστ, ο «κόκορας» θα μπορούσε να είχε προκαλέσει την βολή, όμως, τα επίσημα αποτελέσματα από ανάλυση του FBI για το όπλο δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί.

Η οικογένεια της Halyna Hutchins έκανε αγωγή σε βάρος του Alec Baldwin

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γίνεται ο Alec Baldwin να πυροβόλησε χωρίς να τράβηξε την σκανδάλη; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα