To Destiny είναι το video game που θα σπάσει ταμεία

20:31 17/9/2014 - Πηγή: iPop

Πρόκειται για το νέο FPS παιχνίδι της Activision, με τον τίτλο Destiny. Ένα video game, το οποίο όλοι οι φανατικοί των FPS και πιο συγκεκριμένα του Halo, περιμένουν πως και πως.

Το Destiny είναι ένα παιχνίδι FPS σε πραγματικό

χρόνο, το οποίο παίζεται διαδικτυακά. Μπορείς να δημιουργήσεις τον χαρακτήρα σου και να αποφασίσεις το πως θες να παίξεις. Έχεις την δυνατότητα να παίξεις με διάφορους ρόλους, ανάλογα με το τι σου αρέσει περισσότερο. Οι φύλακες, που συναντάς μπροστά σου, είναι κανονικοί παίχτες.

Περίπου 500 εκ. δολάρια κόστισε το Destiny, αλλά η Activision είναι σίγουρη πως θα καταφέρει να πουλήσει τα 15-16 εκ. αντίτυπα, τα οποία χρειάζεται να δώσει για να είναι σίγουρη πως δεν ήταν ένας οικονομικός «Τιτανικός» το παιχνίδι της. Βέβαια, όλοι νιώθουν σίγουροι πως ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί.

Αξίζει να σημειωθείς πως η εταιρεία, που βρίσκεται πίσω από το στήσιμο του Destiny, είναι η Bungie. Η συγκεκριμένη εταιρία δημιούργησε και το Halo, ένα τιτανομέγιστο βιντεοπαιχνίδι, το οποίο έχει αφήσει ιστορία στο χώρο του Gaming. Γι’αυτό το λόγο και επειδή θυμίζει και αρκετά το Halo, όλοι οι φανς του παιχνιδιού περίμεναν την άφιξη του Destiny.

Παρακάτω μπορείς να δεις το τρομερό Trailer του Destiny.

The post To Destiny είναι το video game που θα σπάσει ταμεία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα