109 άδεια παιδικά καρότσια – 109 μικρές ψυχές που χάθηκαν άδικα στον πόλεμο της Ουκρανίας – Η φωτογραφία που συγκλονίζει

17:09 18/3/2022 - Πηγή: iPop

Στην ουκρανική πόλη Lviv, 109 άδεια καρότσια τοποθετήθηκαν σήμερα, 18/3, στην πλατεία Rynok ως μια ζοφερή υπενθύμιση των παιδιών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής. Μία πράξη που συμβολίζει τη ζωή αυτών των παιδιών που χάθηκαν άδικα.

Η συγκλονιστική φωτογραφία κοινοποιήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας στο Twitter και υποστηρίζει ότι 109 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους στιγμής από την έναρξη του πολέμου στις 24

Φεβρουαρίου.

«109 άδεια καρότσια τοποθετήθηκαν στην πλατεία Rynok στο Lviv. Αυτός είναι ο αριθμός των παιδιών της Ουκρανίας που σκοτώθηκαν από τα ρωσικά στρατεύματα από την αρχή του πολέμου», έγραψε το υπουργείο στο Twitter με hashtag «κλείστε τον ουρανό της Ουκρανίας τώρα» (#closeUAskyNOW) και «σταματήστε τη ρωσική επίθεση» (#StopRussianAggression).

109 empty prams were placed on Rynok Square in Lviv.

Thatʼs the number of Ukrainian children mercilessly killed by #Russian troops since the beginning of the full-scale #war.#closeUAskyNOW#StopRussianAggression pic.twitter.com/aKQnbmVlgA

— MFA of Ukraine (@MFA_Ukraine) March 18, 2022

Stolen Lives: Όταν ο πόλεμος αλλάζει την καθημερινότητά σου σε κλάσματα δευτερολέπτου – Ένα συγκλονιστικό illustration από την Ουκρανία

109 άδεια καρότσια σε πλατεία της Ουκρανίας – Μία συγκλονιστική φωτογραφία

«Τα άδεια καροτσάκια στην πλατεία Rynok σήμερα συμβολίζουν τις ζωές των μικρών αγγέλων. Αυτά υπερασπίζονται τώρα τον ουρανό της Ουκρανίας, αντί για τις αποφασιστικές ενέργειες των χωρών του κόσμου» ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης Andriy Sadovyi.

«Καλούμε όλους τους ενήλικες σε όλο τον κόσμο να σταθούν ως μια ασπίδα για να προστατέψουν τα παιδιά της Ουκρανίας και να τους χαρίσουν μέλλον. Ζητήστε από τις κυβερνήσεις άλλων χωρών να κλείσουν τον εναέριο χώρο πάνω από την Ουκρανία» πρόσθεσε.

Πολεμικά «Παιχνίδια»: Πώς τα νοσηλευόμενα παιδιά της Ουκρανίας παλεύουν για επιβίωση ενώ έξω ηχούν σειρήνες

109 kids. 109 kids have been killed by Russians since the day one of full-scale Russian invasion of Ukraine.

Empty prams on Rynok Square today symbolize the lives of little angels. They are now defending Ukraine’sky instead of decisive actions of the world. pic.twitter.com/x4sIs8fAbh

— Андрій Садовий (@AndriySadovyi) March 18, 2022

Η φρίκη του πολέμου έχει επηρεάσει περισσότερο τους αμάχους. Πριν από μέρες, αεροπορική επιδρομή έπληξε ένα μαιευτήριο στη Μαριούπολη όπου πέθανε μια έγκυος γυναίκα, ανέφερε το Associated Press. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε άλλο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να της κάνουν ανάνηψη. Και η μητέρα και το μωρό πέθαναν.

Στην πόλη Mykolaiv της νότιας Ουκρανίας, οι μέλλουσες μητέρες συγκεντρώνονται στο υπόγειο ενός μαιευτηρίου καθώς οι σειρήνες ηχούν πάνω από το έδαφος.

Οι γυναίκες εγκαταλείπουν τη χώρα με βρέφη, νήπια και παιδιά – κυρίως μόνες γιατί τα τρένα τις βάζουν σε προτεραιότητα. Πάνω από 3,5 εκατομμύρια Ουκρανοί έχουν εγκαταλείψει τη χώρα μέχρι στιγμής.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Μικρό αγόρι παίζει πιάνο για να «σκεπάσει» τους ήχους του πολέμου την ώρα της ρωσικής εισβολής

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 109 άδεια παιδικά καρότσια – 109 μικρές ψυχές που χάθηκαν άδικα στον πόλεμο της Ουκρανίας – Η φωτογραφία που συγκλονίζει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
109, – 109, Ουκρανίας –,109, – 109, oukranias –