10 ταξιτζήτζες υποψιάζονται πως είχαν πελάτη τον μανιακό δολοφόνο

10:55 4/3/2017 - Πηγή: iPop

Δέκα τουλάχιστον οδηγοί ταξί οι οποίοι κινούνται στους δρόμους της Κηφισιάς και των κοντινών περιοχών υποψιάζονται, πως είχαν επιβιβάσει τον μανιακό δολοφόνο στα οχήματά τους, από διάφορα σημεία με προορισμό την οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που στέρησε τη ζωή από έναν οδηγό ταξί και πριν από ένα περίπου μήνα είχε τραυματίσει

βαριά άλλον έναν.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, πως συνολικά έχουν ληφθεί 150 μαρτυρίες αυτοκινητιστών, για περιστατικά μόνο το τελευταίο χρονικό στα οποία οι πελάτες ήταν ιδιαίτερα «παράξενοι».

Μάλιστα, δεκάδες φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας να ήταν οι αυτοκινητιστές οι οποίοι στις καταθέσεις τους τόνισαν, πως θεωρούν πιθανό το να έχουν επιβιβάσει στο όχημα τους άτομο το οποίο είχε τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας:

Οι Αρχές έχουν απευθύνει έκκληση στους οδηγούς ταξί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συνεχίζουν τις έρευνες τους με στόχο να συλλάβουν τον δράστη.

Παράλληλα, αναζητούν κοντινές κάμερες ασφαλείας, έτσι ώστε να μελετήσουν τις κασέτες για να δουν αν έχουν καταγράψει το πρόσωπο του δράστη ή κάποιο άλλο στοιχείο, το οποίο θα συνδράμει στις έρευνες.

Διαβάστε επίσης:

Ανθρωποκυνηγητό για τον σιωπηλό δολοφόνο οδηγών ταξί εξαπολύει η ΕΛ.ΑΣ

The post 10 ταξιτζήτζες υποψιάζονται πως είχαν πελάτη τον μανιακό δολοφόνο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα