Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (4/3/2017)

07:11 4/3/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Η Αφροδίτη ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιό σου κι εσύ μπαίνεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης των δεδομένων, ώστε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν και σε αγχώνουν. Μη διστάζεις να ζητήσεις συμβουλές από άτομα που έχεις δίπλα σου και ξέρεις ότι θέλουν και μπορούν να σε βοηθήσουν. Αρκεί εσύ να είσαι σαφής και ειλικρινής για όσα διαδραματίζονται στη ζωή σου.

Ταύρος

Σήμερα η επίδραση της έναρξης της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού, θα είναι ισχυρή και θα επιφέρει εντάσεις. Θα προσπαθήσεις να απαλλαγείς από όσα

θέματα δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Φρόντισε απλά να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις. Μόνο με σύνεση και λογική θα τα καταφέρεις.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου είναι άκρως αισιόδοξη και θετική, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε νέα ξεκινήματα. Με την Αφροδίτη να επιφυλάσσει ανατροπές, μην αφήσεις το συναίσθημα να κυριαρχήσει και να σε παρασύρει μακριά από την πραγματικότητα. Επιστράτευσε το ρεαλισμό σου και κινήσου έξυπνα και λογικά.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να δεις από άλλη οπτική τα πράγματα. Ξεθολώνει το τοπίο αρκετά και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκρινες και χειριζόσουν λάθος. Βάλε σε λειτουργία το ένστικτό σου και προσπάθησε να κρίνεις πιο σωστά στο εξής άτομα και καταστάσεις.

Λέων

Σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο, τα εμπόδια που σε πήγαιναν πίσω θα εξαφανιστούν. Τα δεδομένα στη ζωή σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο και το μέλλον σου προβλέπεται λαμπρό. Αρκεί κι εσύ να μη διστάζεις να προχωράς από τη θεωρία στην πράξη.

Παρθένος

Αναθεώρησε τα πράγματα και προσπάθησε εκ νέου να υπερπηδήσεις εμπόδια, που απορροφούν πολλή από την ενέργειά σου. Μην αφήσεις λόγια τρίτων να σε πτοήσουν και κινήσου με γνώμονα τη λογική και τη σωστή σου κρίση.

Ζυγός

Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Κριό, θα ζοριστείς αρκετά να ανταπεξέλθεις στην επερχόμενη πίεση και αναστάτωση. Τα νεύρα σου δε θα είναι και σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά κάνε ό,τι μπορείς για να παραμείνεις ψύχραιμος, αποφεύγοντας τα χειρότερα. Στο τέλος της ημέρας παρόλα αυτά, η κατάσταση θα ηρεμήσει και κάποιες απρόσμενες εξελίξεις θα σε ευχαριστήσουν.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο του Κριού, θα εμφανιστούν πολλά προβλήματα, πιέσεις κι ευθύνες. Ζητήματα προς διευθέτηση θα προκύψουν και στο χώρο της οικογένειάς σου. Βέβαια, όλα αυτά θα είναι προσωρινά, καθώς στην πορεία θα έρθουν ανατροπές προς όφελός σου. Επίσης, θα βρεις την κατάλληλη ευκαιρία να αναθεωρήσεις προβληματικές καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν και θα βρεις νέους τρόπους να τις αντιμετωπίσεις.

Τοξότης

Βρες τη ευκαιρία να δεις τι δυνάμεις διαθέτεις και να αναγνωρίσεις τα όριά σου. Έτσι, θα λύσεις τα προβλήματά σου χωρίς να εξουθενωθείς ψυχολογικά και να χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Κατόπιν, προχώρα στη δρομολόγηση όσων σχεδιάζεις, χωρίς να αφήσεις οικογενειακά ζητήματα να σε εμποδίσουν.

Αιγόκερως

Έχεις χαράξει μια καλή πορεία στη ζωή σου, οπότε φρόντισε να μη χάσεις τις ισορροπίες που έχεις δημιουργήσει. Μείνε πιστός και συνεπής στις ιδέες σου. Είσαι σίγουρος για αυτά που επιδιώκεις, οπότε μην επηρεάζεσαι από κανένα. Η παρουσία ενός τρίτου ατόμου στην οικογένειά σου θα προκαλέσει σύγχυση.

Υδροχόος

Τα σχέδιά σου θα μπουν άμεσα σε φάση υλοποίησης, αρκεί να μην κάνεις κάποια λάθος κίνηση, που θα σταθεί εμπόδιο. Ευχάριστες εξελίξεις και εκπλήξεις θα σου ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη. Οι οικείοι σου θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις.

Ιχθείς

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από σήμερα, απαιτεί να είσαι διορατικός, ώστε να προλάβεις τις εξελίξεις. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να γλιτώσεις δύσκολες καταστάσεις. Μην ξεχνάς να αναλύεις εξονυχιστικά τα δεδομένα, πριν πράξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (4/3/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα