10 λόγοι για να επισκεφτείς το Άμστερνταμ… χθες!

20:46 11/9/2019 - Πηγή: iPop

Όταν μιλάμε για το Άμστερνταμ, συχνά αναφερόμαστε σ’ αυτό αποκαλώντας το «η Βενετία του Βορρά». Σίγουρα δεν πρόκειται να επισκεφτείς αυτή την πόλη και μην βρεις πράγματα να κάνεις. Αλλά αν συνεχίζεις να σκέφτεσαι γιατί να πας στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, σου έχουμε μερικούς λόγους! Tips για το Άμστερνταμ και μερικοί λόγοι για να κανονίσεις επιτέλους αυτό το ταξίδι!

Τα tips για το Άμστερνταμ είναι ουσιαστικά μία λίστα με λόγους για τους οποίους πρέπει να επισκεφτείς αυτή τη μαγική πόλη,

αλλά και τι αξίζει να δεις εκεί!

Tips για το Άμστερνταμ#1 Αρχιτεκτονική

Τα μικρά σοκάκια του Άμστερνταμ είναι γεμάτα με υπέροχα κτίρια με σπουδαία αρχιτεκτονική. Στο Άμστερνταμ μπορείς να βρεις μερικά απ’ τα πιο μικροσκοπικά κι όμορφα σπιτάκια του κόσμου! Απ’ τον 16ο αιώνα και μετά, τα σπίτια γύρω απ’ τα κανάλια γίνονταν όλο και στενότερα με αποτέλεσμα τελικά μόνο οι πλούσιοι να μπορούν ν’ αντέξουν οικονομικά ένα μεγαλύτερο σπίτι.

View this post on Instagram

Hope everyone’s week is off to a great start! This little canal reflection is from earlier this summer in Amsterdam! I loved wandering around the canals before the rest of the city woke up! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #europe #netherlands #amsterdam #citybreak #amsterdamcity #igamsterdam #europeancity #travelaroundeurope #eurotravel #travelandexplore #europetravels #europediaries #travel_europe #livingeurope #europe_pics #instaeurope #amsterdamlife #loveeurope #total_europe ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #traveltheworld #globetrotter #iamatraveler #cntraveler #travelwithme #travelcaptures #postcardplaces #thewanderingtourist #gametimeadam

A post shared by Derek | Travel Photography (@mr.meanstotravel) on Sep 2, 2019 at 10:08am PDT

#2 Ποδήλατα

Είναι η πρωτεύουσα των ποδηλάτων! Στο Άμστερνταμ υπάρχουν περισσότερα ποδήλατα απ’ ό,τι άνθρωποι! Μάλιστα, κάθε χρόνο ανασύρουν απ’ τα κανάλια περί τα 12.000- 15.000 ποδήλατα! Μ’ ένα ποδήλατο μπορείς να γυρίσεις όλο το Άμστερνταμ, γι’ αυτό θα σου είναι χρήσιμη και η λέξη «fiets», που σημαίνει «ποδήλατα» στα ολλανδικά.

View this post on Instagram

Fall in Amsterdam

Keywords
Τυχαία Θέματα