10 φωτογραφίες που δείχνουν πώς έχει αλλάξει το style της Kate Middleton από τότε που έγινε η Δούκισσα του Cambridge

17:20 8/7/2021 - Πηγή: iPop

Είτε το πιστεύουμε είτε όχι, η πολυαγαπημένη σε όλους μας Kate Middleton δεν ήταν πάντα royal. Η Δούκισσα του Cambridge και μελλοντική βασίλισσα του Ηνωμένου Βασίλειου, υπήρξε ελεύθερη φοιτήτρια πανεπιστημίου και ζούσε ως μια «κανονική» γυναίκα στα 20’s της.

Αυτό φαινόταν και στις στιλιστικές της επιλογές. Διαλέξαμε τις 10 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Kate Middleton πριν και μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα William και την εισαγωγή της στην βασιλική οικογένεια που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

1. Το look με το οποίο ξεκίνησαν όλαMALCOLM CLARKE/DAILY MAIL/SHUTTERSTOCK

Η χρονιά ήταν 2002 και η Δούκισσα του Cambridge, γνωστή και ως Kate Middleton, ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Saint Andrews. Εκείνη και ο πρίγκιπας William ήταν ακόμα «απλοί φίλοι» όταν η Kate “τα έσπασε” στην πασαρέλα μιας πανεπιστημιακής επίδειξης μόδας και αυτή ήταν η στιγμή που ο νεαρός William συνειδητοποίησε ότι είχε έντονο ενδιαφέρον για εκείνη. Ο William και η Kate δεν έγιναν ζευγάρι μέχρι τα τέλη του 2003.

2. Η Kate ως η κοπέλα του WilliamSHUTTERSTOCK

Τον Μάρτιο του 2004, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δημοσιοποίησαν την ρομαντική τους σχέση σε ένα ταξίδι για σκι στην Ελβετία. Στους πρώτους μήνες της σχέσης τους, το στυλ της Kate ήταν ακόμα εκείνο ενός «τυπικού κοριτσιού στο πανεπιστήμιο».

3. Η δούκισσα ως fan του rugby στο πανεπιστήμιοBRENDAN BEIRNE/SHUTTERSTOCK

Ας το παραδεχτούμε, αυτή δεν είναι η καλύτερη εμφάνιση της δούκισσας. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να θυμόμαστε ότι σε αυτή τη φωτογραφία τον Απρίλιο του 2005, η Kate ήταν ακόμα μια 23χρονη φοιτήτρια πανεπιστημίου σε ένα παιχνίδι rugby του Saint Andrew’s όπου απολάμβανε burger με τις φίλες της.

4. Εμφάνιση σε γάμο το 2005BRENDAN BEIRNE/SHUTTERSTOCK

Λίγους μήνες μετά, η Kate εντυπωσιάζει με την αναβάθμιση του style της. Εμφανίζεται πολύ κομψά ντυμένη στον γάμο των Hugh Van Cutsem και Rose Astor, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από την πορεία που θα έπαιρνε το style της στα χρόνια που ακολούθησαν.

5. “We were on a break”DAVID ABIAW/SHUTTERSTOCK

Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι είχε χωρίσει (υπήρχαν φήμες για έναν σύντομο χωρισμό στα τέλη του 2004), αλλά ο χωρισμός της Kate και του William το 2007 ήταν πιθανώς και ο πιο σημαντικός. Εδώ, η Kate βρίσκεται σε νυχτερινή έξοδο στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2007, λίγο αφού μαθεύτηκαν τα νέα για τον χωρισμό τους. Μέχρι το καλοκαίρι, το ζευγάρι ήταν και πάλι μαζί.

6. Party Dress SHUTTERSTOCK

Στις 14 Ιουνίου 2007, η Δεσποινίς Middleton παρευρίσκεται σε ένα ιδιωτικό πάρτι στην Chelsea με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα από το Topshop. Η Kate φαίνεται να συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή της ούσα ελεύθερη… αν και ήδη είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι εκείνη και ο πρίγκιπας William ήταν και πάλι μαζί. Φαίνεται ότι η μελλοντική δούκισσα πειραματιζόταν για τελευταία φορά με την δική της αισθητική στη μόδα, πριν περάσει στην επίσημη βασιλική ζωή.

7. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση σε βασιλική εκδήλωση SHUTTERSTOCK

Tο 2008, η σχέση μεταξύ του πρίγκιπα William και της Kate Middleton ήταν ισχυρότερη από ποτέ, και στις 16 Ιουνίου, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της σε μια βασιλική εκδήλωση.

8. Looking royally pregnantSHUTTERSTOCK

Μπαίνοντας στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της στον πρίγκιπα George, η Δούκισσα του Cambridge φαίνεται κομψή και λαμπερή στο National Review of Queen’s Scouts στο Windsor Castle, Berkshire της Βρετανίας, στις 21 Απριλίου 2013. Φορά ένα Mulberry παλτό τουίντ από βαμβάκι σε χρώμα μέντα και ένα taupe beret από την Whiteley.

9. All suited upJAMES GOURLEY/SHUTTERSTOCK

Η Δούκισσα του Cambridge θα μπορούσε εξίσου εύκολα να είναι διευθύνουσα σύμβουλος μιας εταιρείας σε αυτό το Gucci φόρεμα με ανάγλυφο τουίντ, το οποίο φοράει στις 29 Ιουνίου 2017, σε επίσκεψη της στο Μουσείο V&A του Λονδίνου.

10. Το απόλυτο βασιλικό look SHUTTERSTOCK

Σε μια βραδινή δεξίωση στις 11 Δεκεμβρίου 2019, η δούκισσα εμφανίζεται με τα 3 βασιλικά της διαπιστευτήρια.

1. Το Lover’s Knot Tiara, διάσημο από την Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας

2. Τη μπλε κορδέλα που δηλώνει ραντεβού από τη Βασίλισσα στο “Dame Grand Cross of the Royal Victorian Order”

3. Την κίτρινη καρφίτσα που περιέχει μια εικόνα της Βασίλισσας, που σημαίνει υπηρεσία προς τον κυρίαρχο.

Αυτές ήταν οι δικές μας αγαπημένες εμφανίσεις της Kate Middleton, ποιες είναι οι δικές σου;

Τα μυστικά μόδας που “κλέβουμε” απ’ την Kate Middleton

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 10 φωτογραφίες που δείχνουν πώς έχει αλλάξει το style της Kate Middleton από τότε που έγινε η Δούκισσα του Cambridge εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα