Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/7/2021)

09:31 8/7/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/7/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/7/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/7/2021), η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί μέχρι και

τις 16:51 σε κενό πορείας οπότε καλύτερα θα είναι να μην κλείσετε σημαντικές συμφωνίες ή να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Στη συνέχεια θα περάσει στον Καρκίνο και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας αλλά θα έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε.

Ταύρος

Η Σελήνη από το πρωί μέχρι τις 16:51 θα βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε καλύτερα θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για οικονομικά θέματα αλλά επίσης να πάρετε συμβουλές οικονομικές από φίλους. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποια βοήθεια από τα αδέλφια σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται σε κενό πορείας από το πρωί στο ζώδιό σας και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ή συμφωνίες. Από τις 16:51 και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο και ίσως να έχετε εύνοια σε οικονομικά θέματα από το χώρο εργασίας σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι και τις 16:51 και καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για κάποιες εκκρεμότητες ή γραφειοκρατικά θέματα ή μπορεί να δυσκολεύεστε να αποφασίσετε για τις διακοπές σας ή ένα ταξίδι. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια για αποφάσεις.

Λέων

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε συμφωνίες με φίλους για οικονομικά θέματα και μην δανείσετε. Από τις 16:51 και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και κάποιοι ίσως να έχετε μια μυστική οικονομική βοήθεια.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται από το πρωί μέχρι και τις 16:51 σε κενό πορείας και καλό θα είναι να μην πάρετε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τον 11ο σας οίκο και ίσως καταφέρετε να περάσετε όμορφα με φίλους.

Ζυγός

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι και τις 16:51 και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για νομικά θέματα αλλά και για τις διακοπές σας. Από το απόγευμα και μετά θα έχετε ένα ευχάριστο νέο από την εργασία σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/7/2021), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι και τις 16:51 και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για οικονομικά θέματα με συνεργάτες. Στη συνέχεια που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο ένα πιο θετικό ζώδιο για εσάς και θα μπορέσετε να πάρετε πιο εύκολα αποφάσεις  για τα σχέδιά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί μέχρι και τις 16:51 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην υπογράψετε συμφωνίες με συνεργάτες. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο και ίσως να ευνοηθείτε οικονομικά σε μια συμφωνία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας και ίσως να έχετε κάποια μπερδέματα στην εργασία σας ωστόσο μην πάρετε αποφάσεις .Από τις 16:51 και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε ίσως βοήθεια από συνεργάτη ή μια πρόταση για συνεργασία.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον 5ο σας οίκο μέχρι τις 16:51 και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για οικονομικά θέματα αλλά και θέματα δημιουργικότητας ή χόμπι. Στη συνέχεια που θα περάσει στον Καρκίνο και τον 6ο σας οίκο θα καταφέρετε να έχετε εύνοια ή βοήθεια από κάποιο δικό σας πρόσωπο σε οικονομικά θέματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για θέματα οικογενειακά ή να υπογράψετε συμφωνίες για το σπίτι. Από τις 16:51 η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο και θα νιώσετε πιο ήρεμοι και ευδιάθετοι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/7/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα