Κατερίνα Καραβάτου: Αυτό επέλεξε να κάνει on air 2 μέρες πριν το τέλος της εκπομπής- Το μήνυμα και η συγκίνησή της

10:55 8/7/2021 - Πηγή: iPop

Αυλαία ρίχνει την Παρασκευή 9 Ιουλίου η Φωλιά των Κου Κου και αυτό είναι το μήνυμα της Κατερίνας Καραβάτου λίγο πριν το τέλος της σεζόν.

Η εκπομπή έχει αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας στην πρωινή ζώνη και ολοκληρώνει τον κύκλο της με την παρουσιάστρια να στέλνει το δικό της μήνυμα δύο μέρες πριν το τέλος. Η εκπομπή τελειώνει στις 9 Ιουλίου και οι δύο πλευρές δεν έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον σταθμό να προσανατολίζεται σε κάτι διαφορετικό για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ όπως έχει γίνει

γνωστό, η παρουσιάστρια έχει ήδη αρχίσει να δέχεται τηλεφωνήματα από γειτονικά κανάλια.

Να θυμίσουμε πως πριν από περίπου 2 μήνες αποχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης από την εκπομπή, για να ασχοληθεί περισσότερο με τις υποχρεώσεις του ως ηθοποιός, αφήνοντας στη θέση του παρουσιαστή μόνη της τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, έπειτα από επτά χρόνια.

Όμως, ποιο το μήνυμα της Κατερίνας Καραβάτου δύο μέρες πριν κλείσει η εκπομπή και αποχαιρετήσει το κοινό;

Η γνωστή παρουσιάστρια ιδιαίτερα συγκινημένη είπε αρχικά στην έναρξη της εκπομπής «2 μέρες πριν από το τέλος, θα επιλέξω να κάνω το σήμα της νίκης».

Είναι 2 μέρες πριν από το τέλος της σεζόν, 2 μέρες πριν από το τέλος αυτής της εκπομπής. Σας έχουμε ετοιμάσει πράγματα όμορφα, για να κλείσει όπως πρέπει αυτή η περιπέτεια. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και δεν μπορεί το κέφι να είναι τεράστιο. Αλλά, είναι η αγάπη για τη δουλειά τόσο μεγάλη που ειλικρινά αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και πολύ ωραία. Σας το λέω και με αυτή τη συγκίνηση. Και όλοι μας έτσι πρέπει να αισθανόμαστε.

Δες όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής:

«Λιώνουν οι Κούκοι»: Η απρόσμενη έναρξη της Κατερίνας Καραβάτου γεμάτη υπονοούμενα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: Αυτό επέλεξε να κάνει on air 2 μέρες πριν το τέλος της εκπομπής- Το μήνυμα και η συγκίνησή της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα