10 Ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να συναντήσεις ακόμα και στα μαθήματα ενηλίκων και σε βγάζουν από τα ρούχα σου

13:40 17/1/2023 - Πηγή: iPop

Μήπως σου έλειψε η αγαπημένη στήλη «Ενοχλητικά πράγματα» που κατά καιρούς γράφουμε με τους συναδέλφους; Αυτή η στήλη είναι αυτή που απολαμβάνω περισσότερο από όλες! Μου αρέσει να διαβάζω τις λίστες των άλλων και μου αρέσει να γράφω τέτοιες λίστες, γιατί κατά κάποιον τρόπο όταν τα γράψω, μετά έχω ηρεμήσει κιόλας από αυτό που με ενοχλεί. Πάμε να δούμε τα ενοχλητικά πράγματα στους ενήλικες και κυρίως στα μαθήματα που παρακολουθούμε. Αν είσαι πάνω από 18 και κάνεις κάποιο μάθημα εξωσχολικό, ταυτίσου ελεύθερα.

10 ενοχλητικά πράγματα στους ενήλικες

Πάμε σε ένα μάθημα όταν μεγαλώσουμε επειδή θέλουμε

να μάθουμε κάτι. Διαθέτουμε τον χρόνο μας, την ενέργεια και τα χρήματά μας για να μάθουμε κάτι επειδή το θέλουμε. Δεν πάμε στο μάθημα γιατί μας έβαλε η μαμά μας ή μπαμπάς μας να πάμε με το ζόρι.

Με εκνευρίζει πάρα πολύ όταν στην μια ώρα που έχουμε το μάθημα, που ξέρεις πώς φεύγει η μια ώρα στο μάθημα υπάρχουν κάποιοι συμμαθητές που κάνουν αστεία, μιλάνε, τραβάνε την προσοχή και ο δάσκαλος αναγκάζεται να διακόψει για να τους κάνει παρατήρηση και τελικά το μάθημα δεν προχωρά. Όταν δεν μπορείς να καταλάβεις ή να καταφέρεις να κάνεις αυτό που διδάσκει ο δάσκαλος, σημαίνουν δύο πράγματα: ή πρέπει να πας στο πιο αρχάριο τμήμα για να χτίσεις τη βάση σου ή πρέπει να τρέξεις για να φτάσεις αυτό το τμήμα. Τρέξεις λέγοντας σημαίνει να εργαστείς και άλλο μόνος σου στο σπίτι σου κάνοντας επανάληψη. Μια φορά την εβδομάδα, ίσον σχεδόν σαν καθόλου. Το ό,τι θα κάνεις μια ώρα μάθημα δεν σημαίνει ότι είναι αρκετό για να μάθουμε κάτι. Αν ήταν όλοι οι μαθητές απροετοίμαστοι, το μάθημα δεν θα προχωρούσε ποτέ.Ποτέ δεν ήμουν η καλύτερη μαθήτρια κανενός δασκάλου, είτε σε σχολείο, είτε σε δραστηριότητα. Όμως πρόσεχα πάντα αυτά που έλεγε και ευλάβεια. Ήμουν μια πολύ καλή «κλέφτρα» προσπαθώντας να μάθω και να αντιγράψω όσο καλύτερα μπορώ την τεχνική και την τεχνογνωσία του δασκάλου μου. Με εκνευρίζουν πολύ οι παιδικές συμπεριφορές ενηλίκων. Όταν είσαι 30, 40, 50+ δεν έχεις καμία δικαιολογία να έχεις παιδικά φερσίματα. Σε αυτήν την ηλικία πιθανά να είσαι μάνα και πατέρας κάποιου, ή ακόμα και γιαγιά. Δεν μπορείς να πετάγεσαι και να λες εξυπνάδες. Δεν μπορείς να λες: «Ναι όμως αυτός δεν το έκανε γιατί δεν το λες σε κείνον» και όλα αυτά που έχουν θέση μόνο σε τάξεις δημοτικού σχολείου. Εμφανίζονται πιο αργά από την ώρα που αρχίζει το μάθημα. Το μάθημα δεν μπορεί να περιμένει, αν δεν σε πειράζει που έχασες την αρχή αυτό είναι οκ, όμως δεν είναι σωστό να περιμένει ο δάσκαλος ένα άτομο.Συμμαθητές που κάνουν ηλεκτρονικό τσιγάρο! Ναι, υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν μπορούν ούτε μια ώρα χωρίς να καπνίσουν-ατμίσουν, πόσο τραγική συμπεριφορά. Το απίστευτο είναι ότι νομίζουν ότι κανείς δεν τους πήρε είδηση, ενώ υπάρχει ένα ντουμάνι ατμού πάνω από το κεφάλι τους. Οι γνωστοί ξερόλες! Αυτοί ήταν ξερόλες και στο δημοτικό σίγουρα και το έχουν κρατήσει σε όλη τους τη ζωή. «Είδα στο Youtube ότι γίνεται και έτσι» Σου λέει! Ναι αν θες να μάθεις από το Youtube γιατί πας στο μάθημα, αφού το ξέρεις; Κάνουν παρατήρηση στους συμμαθητές τους ή τους δείχνουν ποιο είναι σωστό. Τις περισσότερες φορές κάνουν παρατήρηση και δεν είναι σωστό αυτό που δείχνουν. Ο δάσκαλος γι’αυτό είναι εκεί, για να μας δείξει το σωστό. Διορθώνουν ή προσβάλουν τον δάσκαλο. Αν δεν σου αρέσει ο δάσκαλος πήγαινε κάπου αλλού να μάθεις. PexelsΓια τους αγαπημένους συμμαθητές

Πάντα στα μαθήματα θα βρεις ανθρώπους που θα ταιριάξεις, θα περάσεις πολύ όμορφα και μέσα στην τάξη μαζί τους αλλά και εκτός. Το ίδιο ισχύει και για τους δασκάλους. Τους περισσότερους δασκάλους μου, ειδικά της ενήλικης ζωής μου, τους λάτρεψα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Οι ενήλικες που δεν θέλουν να κάνουν μάθημα είναι μια αρκετά ενοχλητική κατηγορία μαθητών που χαλάνε την ώρα του μαθήματος. Κανείς δεν έχει χρόνο για ξόδεμα και αυτό πρέπει να το σεβαστείς πριν μπεις σε μια αίθουσα.

Δεν ξέρεις τι χόμπι να διαλέξεις; Η απόλυτη- λίστα για να βρεις αυτό που ταιριάζει σε σένα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 10 Ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να συναντήσεις ακόμα και στα μαθήματα ενηλίκων και σε βγάζουν από τα ρούχα σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα