Βόλος: Ξεκινά την Παρασκευή το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι Πάου 2016»

16:05 29/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στο κτίριο Τσικρίκη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Βύρων Κοτζαμάνης, η υπεύθυνη Πολιτιστικού Τμήματος της Εταιρείας, κ. Γεωργία Σιαπάτη και η υπεύθυνη της ομάδας εθελοντών των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου, κ. Νατάσσα Αμπατζή, με θέμα τις εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι Πάου 2016”.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Κοτζαμάνης

μίλησε για τους στόχους των εκδηλώσεων που είναι η αξιοποίηση του εξαιρετικού χώρου της Μονής Πάου αλλά και η παρουσίαση της δουλειάς νέων καλλιτεχνών, στους οποίους δίνεται έτσι η ευκαιρία να την κάνουν γνωστή σε ένα ευρύτερο κοινό.

Παράλληλα, όπως ειπώθηκε, δίνεται και η ευκαιρία στους κατοίκους της περιοχής να απολαύσουν μουσικές βραδιές με εξαίρετους καλλιτέχνες.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 1 Ιουλίου, θα διαρκέσουν μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνουν μουσικές βραδιές με ποικίλα μουσικά είδη.

Το εισιτήριο για τις εκδηλώσεις κυμαίνεται από 7 έως 9 ευρώ και καλόν είναι οι Βολιώτες, πριν ξεκινήσουν για την Αργαλαστή, να προμηθεύονται το εισιτήριό τους από το Βιβλιοπωλείο του Πανεπιστημίου στο ισόγειο του κτιρίου Τσικρίκη (ανοικτό ώρες καταστημάτων) γιατί ο χώρος είναι περιορισμένων θέσεων (150 περίπου).

Χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων είναι η ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα