Αποζημίωση $10.000 για τα Windows10-Αλλαγές από τη Microsoft

14:48 29/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Γενναία αποζημίωση καλείται να καταβάλει η Microsoft σε μια γυναίκα από την Καλιφόρνια των Η.Π.Α., καθώς μια ανεπιτυχής αυτόματη ενημέρωση των Windows κατέστησε τον υπολογιστή της μη λειτουργικό.

H Teri Goldstein υποστηρίζει ότι ο υπολογιστής της, ο οποίος είχε εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Windows 7 της Microsoft,

προσπάθησε να κάνει αυτόματη αναβάθμιση στα Windows 10 χωρίς να ζητηθεί η έγκρισή της. Η ανεπιτυχής προσπάθεια εγκατάστασης του νέου λειτουργικού συστήματος άφησε την Goldstein με ένα ασταθές μηχάνημα, στερώντας της τη δυνατότητα να διαχειριστεί αποτελεσματικά το ταξιδιωτικό πρακτορείο της.

«Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι για τα Windows 10. Κανείς δεν με είχε ρωτήσει, εάν ήθελα να κάνω την αναβάθμιση», υποστήριξε η Goldstein. Αφού προσπάθησε –ανεπιτυχώς- να επιδιορθώσει τον υπολογιστή με την τεχνική υποστήριξη της Microsoft, η Goldstein κατέθεσε αγωγή εναντίον της εταιρείας, ζητώντας την παροχή ενός νέου υπολογιστή και αποζημίωση για τα διαφυγόντα κέρδη της επιχείρησής της. Το δικαστήριο, μάλιστα, έκανε δεκτό το αίτημά της και της επιδίκασε το ποσό των 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα