Βόλος: Οριακή η λειτουργία του Νοσοκομείου Βόλου

12:50 17/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οριακή κρίνεται η λειτουργία του νοσοκομείου Βόλου το οποίο εξυπηρετει ασθενείς καθημερινά, 365 μέρες το χρόνο με σύνθεση προσωπικού ασφαλείας. Αυτό επισημαίνει μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδας Πάνος Παπανικολάου, που επισκέφτηκε σήμερα το Αχιλλοπούλειο. Σε δήλωσή του αναφέρει ότι πρόσφατα έκλεισαν δύο από τις οκτώ κλίνες στη ΜΕΘ, τα οργανικά κενά γιατρών είναι πολύ μεγάλα, όπως και οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό και βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό. Ο

Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ απευθύνει επείγουσα έκκληση στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και συνολικά στους αρμόδιους της πολιτείας για επείγοντα μέτρα σωτηρίας του νοσοκομείου με βασικό την άμεσή του ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό.

Ο κ. Παπανικολάου είχε σήμερα συναντήσεις με το επιστημονικό συμβούλιο του νοσοκομείου. Σε αυτή τη συνάντηση παρόντες ήταν και επιστημονικοί υπεύθυνοι τμημάτων, εκπρόσωποι της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας, καθώς και του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα