Τυρός: αρχίζει το «ΠαραΤυρό-open art experience»

08:36 28/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το φεστιβάλ «ΠαραΤυρό-Open art experience», πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρσι τον Ιούλιο, στον Τυρό Νότιας Κυνουρίας.

Η διοργάνωση κέρδισε το στοίχημα και αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες, που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο, συν-διαμορφώνοντας το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Φέτος, το φεστιβάλ επιστρέφει δυναμικά στον Τυρό, βραβευμένο στα Event Awards και με ένα πρόγραμμα πλούσιο σε πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Οι πολυεπίπεδες δράσεις, που αγγίζουν το σύνολο των ηλικιών και των προτιμήσεων,

περιλαμβάνουν συναυλίες, stand up comedy, μαθήματα κατάδυσης, μαθήματα εκμάθησης κανόε – καγιάκ, μαθήματα χορού και yoga, προβολές ταινιών, εκπαιδευτικά σεμινάρια και περιπάτους.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για το κοινό.

Διοργάνωση: Δήμος Νότιας Κυνουρίας, Αναπτυξιακή Εταιρία Πάρνωνα

Υπό την αιγίδα των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Χορηγός: Σελόντα

Το φεστιβάλ ΠαραΤυρό-Open art experience 2018, υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την αναπτυξιακή ανώνυμη εταιρία ΟΤΑ Πελοπόννησος Α.Ε., στο πλαίσιο προβολής και ανάδειξης της θεματικών μορφών τουρισμού της Πελοποννήσου.

από δελτίο Τύπου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα