Περιμένοντας τον ανασχηματισμό – Ο Π. Σκουρλέτης νέος Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

07:11 28/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρλέτης με την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα να γίνεται ευρέως αποδεκτή. Από τα 144 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που ψήφισαν ο Π. Σκουρλέτης έλαβε 126 ψήφους, ενώ καταγράφηκαν 18 λευκά.

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός εξήρε τη συμβολή του μέχρι πρότινος γραμματέα Πάνου Ρήγα, για τον οποίο είπε ότι θα δώσει τη μάχη από νέο

μετερίζι, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα μετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, που αναμένεται να ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα.

Η έξοδος από τα μνημόνια, αρχή μιας νέας εποχής για τη χώρα, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Έχοντας τη δημοσιονομική δυνατότητα, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε γενναίες παρεμβάσεις στον τομέα της φορολογίας προσώπων και επιχειρήσεων, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Επισήμανε ότι «έχει ήδη προχωρήσει η επεξεργασία για μια σειρά φοροελαφρύνσεων, οι οποίες σύντομα θα ανακοινωθούν.

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση εργάζεται για να υπάρξουν επιπλέον παρεμβάσεις ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα των οφειλών προς το δημόσιο, που αφορά χιλιάδες πολίτες.

Κατηγόρησε τη ΝΔ για ακροδεξιό παραλήρημα και βουλιμία για την εξουσία και επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το φθινόπωρο του 2019.

Ο κ. Τσίπρας είναι μάλλον ο τελευταίος Έλληνας που βλέπει μόνο επιτυχίες σε όσα έκανε η κυβέρνησή του από τον Ιανουάριο του 2015, σχολίασε η ΝΔ.

Ο Αλέξης Τσίπρας απομάκρυνε από την κυβέρνηση τον κ. Σκουρλέτη για να διαχειριστεί μετά την καταστροφή στο Μάτι, την ήττα που έρχεται ως γραμματέας, ανέφερε το Κίνημα Αλλαγής.

Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να το παίξει ξανά αριστερός, μετά από 4 χρόνια μνημονίων και μέτρων, είναι για γέλια, σχολίασε το ΚΚΕ.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σχετικές ειδήσεις: Αλ. Τσίπρας: Η χώρα πήρε ξανά την τύχη της στα χέρια της (video)

Ο Π. Σκουρλέτης νέος Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό (video)

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα