Εθν. Σιδηροκάστρου: Η ήττα από τον Αετό δεν του… κόβει τα φτερά

00:49 28/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρώτη του ήττα σε φιλικούς αγώνες γνώρισε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου που έχασε με σκορ 2-1 στην έδρα του από τον Αετό Ορφανού.

Μετά από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία η ομάδα του Σάκη Καρυπίδη έχασε από έναν αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής, μια ήττα όμως που δεν ανησυχεί τον προπονητή του Εθνικού. «Τα πήγαμε καλά αν και είχαμε τρεις απουσίες» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Σάκης Καρυπίδης που δίνει χρόνο συμμετοχής στα νέα

παιδιά της ομάδας που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Δημήτρη Τσιντσάρη, δεξί μπακ τον Γιάννη Τσιντσάρη (πέτυχε το γκολ), αριστερό τον Κώστα Αγγελίδη, στόπερ τους Σάκη Τσιατμά και Κώστα Σαμαρά, αμυντικά χαφ τους Γιάννη Σπανίδη και Αλέξανδρο Αβράμη, δεξί χαφ τον Σπύρο Γέρμανλη και αριστερό χαφ τον Χαράλαμπο Τοπάλ, επιτελικό μέσο τον Γιάννη Τσεμπερίδη και στην κορυφή της επίθεσης τον Νίκο Γεράκη. Ο Δημήτρης Πετρίδης πήρε τη θέση του Αγγελίδη που είχε έναν τραυματισμό, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ραφαήλ Γιανναράκης (δεξί μπακ), Χαράλαμπος Βεντούζης (αριστερό μπακ), Κώστας Τάντσης (στόπερ), Κρίτων Νικολαϊδης (χαφ), Δημήτρης Αντωνιάδης (αριστερό χαφ), Παρίσης (χαφ) και Γρατζάκης.

Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου θα αγωνιστεί την Τετάρτη στο γήπεδο του με την Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου και το επόμενο Σάββατο και πάλι εντός έδρας με αντίπαλο τη Σέρρες 1800.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα