Τρεις νέες παιδικές χαρές θα αποκτήσει ο Δήμος Σκιάθου

15:05 11/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρεις νέες παιδικές χαρές θα αποκτήσει ο Δήμος Σκιάθου, μετά την εξασφάλιση των σχετικών χρηματοδοτήσεων από διάφορα προγράμματα. Παράλληλα, θα συντηρηθεί και θα αναβαθμιστεί η υπάρχουσα παιδική χαρά.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος ενέκρινε χρηματοδότηση ύψους 165.295 ευρώ για το Δήμο Σκιάθου, προκειμένου να προβεί στη διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων και να κατασκευάσει νέες παιδικές χαρές. Η χρηματοδότηση αυτή αφορά στην υλοποίηση των υποδομών που κρίνονται απαραίτητες για την κατασκευή ολοκληρωμένων  και

λειτουργικών παιδικών χαρών.

Παράλληλα, έχουν ήδη εγκριθεί χρηματοδοτήσεις που αφορούν αποκλειστικά στην προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού των παιδικών χαρών (194.897 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο και 206.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ)

«Τα παιδιά του Δήμου μας και η νέα γενιά οφείλουν ξεχωριστή φροντίδα και με υπευθυνότητα εργαζόμαστε για τον τόπο που μεγαλώνουν. Η ασφάλεια των παιδιών του Δήμου μας και η δυνατότητά τους να χαίρονται τις εξόδους τους στις παιδικές χαρές στο πλαίσιο αναβαθμισμένων χώρων και με σύγχρονα όργανα εντάσσεται στα ζητήματα που ασχοληθήκαμε με ιδιαίτερη αγάπη και αφοσίωση. Το έργο των νέων τριών παιδικών χαρών αυτό σε συνδυασμό με τη συντήρηση και αναβάθμιση της υφιστάμενης παιδικής χαράς, από εθνικούς πόρους, είναι απόδειξη της σκληρής δουλειάς μας»  δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

 

 

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα