Ο Γ. Μαρινόπουλος στην ΕΡΤ Χανίων: «Τι δεν έπρεπε να ξανασυμβεί» (audio)

13:41 7/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

“Πώς να νοιώθει άραγε ένας πατέρας που έχασε όλη του την οικογένεια μέσα στις φλόγες πριν από έντεκα χρόνια στην διάρκεια των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας το καλοκαίρι του 2007, όταν βλέπει με δέος να επαναλαμβάνεται η ιστορία της φρίκης που έζησε ο ίδιος και δεκάδες άλλοι συμπολίτες του; Και ποια είναι η άποψή του για την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι Αττικής ;”
Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Πύργου Γιώργος Μαρινόπουλος

και ο Μάκης Νοδάρος από την εφημερίδα Documento, μίλησαν με τον , Γιώργο Παρασκευόπουλο, τον τραγικό πατέρα που έχασε στις 24 Αυγούστου 2007 , στην διάρκεια των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας , όλη του την οικογένεια μέσα στις φλόγες, μερικά μόλις χιλιόμετρα έξω από την Αρτέμιδα Ζαχάρως. Τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του, η Αγγελική 15 ετών, η Μαρία 12, η Αναστασία 11 , ο Κωνσταντίνος 5, η σύζυγός του Αθανασία 37 ετών και η μητέρα του Αγγελική, 76 ετών, χάθηκαν στις φλόγες. Ο τραγικός πατέρας, μιλάει για πρώτη φορά και τονίζει, στους δύο δημοσιογράφους, την ζωτική αξία της ενημέρωσης.
Ο Γιώργος Μαρινόπουλος, από την ΕΡΤ Πύργου, μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων για τα ηχηρά μηνύματα που προκύπτουν από τη συζήτηση με τον Γιώργο Παρασκευόπουλο, τον τραγικό πατέρα από την Ηλεία.
Ακούστε τη συζήτηση:

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα