ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Κριτική στην Κυβέρνηση για κρούσματα σε ΚΥΤ ΒΙΑΛ

18:02 26/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

“Έχοντας χάσει κάθε έλεγχο και κατόπιν εκατοντάδων κρουσμάτων, αναγκάζονται εκ των υστέρων να στείλουν κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Χίο για να διενεργήσουν τεστ στη ΒΙΑΛ,” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Χίου, σημειώνοντας ότι, “εγκαίρως είχαμε τονίσει με ανακοινώσεις και δηλώσεις μας, τι θα συμβεί αν υπάρξουν κρούσματα στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ και επιπλέον

είχαμε προβλέψει , ότι η ΒΙΑΛ θα μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα, λόγω του υπερσυνωστισμού τόσων ανθρώπων σε απαράδεκτες συνθήκες ατομικής υγιεινής και καθαριότητας και χωρίς την απαραίτητη υγειονομική φροντίδα”.


“Καθοριστικό δείγμα της ανεπαρκούς διαχείρισης τους, ήταν και συνεχίζει να είναι η δήθεν καραντίνα στη ΒΙΑΛ, η οποία όμως εξαιρεί εργαζόμενους, Διοίκηση και επιπλέον η πλειοψηφία των διαμενόντων εκτός κύριου ιστού της ΒΙΑΛ πηγαινοέρχονται στη Χίο.
Αποδείχθηκε άλλη μια κοροϊδία, που έθεσε και θέτει σε κίνδυνο όλη την Χιακή κοινωνία”.
“Τα αποτελέσματα -όσα και όποτε μαθαίνουμε- αναμενόμενα μιας ανίκανης κυβέρνησης, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά και επικίνδυνα για τον τοπικό πληθυσμό αλλά και για την χώρα μας γενικότερα. Με ποσοστό περίπου 12%-μέχρι τώρα-,κανείς δεν μπορεί να είναι ήσυχος για το αύριο,” σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου.

The post ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Κριτική στην Κυβέρνηση για κρούσματα σε ΚΥΤ ΒΙΑΛ appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα