Βόλος: Οκτώ από τα δεκατέσσερα κτήρια της νέας ιχθυόσκαλας ζητούν για χρήση οι ιχθυέμποροι

18:02 26/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη συναντήθηκαν σήμερα (26-10-2020), στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας,  ο εκπρόσωπος των ιχθυέμπορων Βόλου, κ. Αρ. Μυλωνάς και ο νομικός τους σύμβουλος κ. Β. Νιζάμης. Κύριο θέμα της συνάντησης, η λειτουργία του χώρου της ιχθυόσκαλας Βόλου, η οποία προσφάτως παραχωρήθηκε από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου στη Διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι των ιχθυέμπορων, “ζητούν από τη Διοίκηση του ΟΚΑΑ να

παραχωρήσει την χρήση των οχτώ από τα δεκατέσσερα καταστήματα του νέου κτιρίου της ιχθυόσκαλας, δεδομένου ότι, οι έμποροι του Βόλου είναι εν ενεργεία μισθωτές της ιχθυόσκαλας.”

Αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων απέστειλε επιστολή προς τον Υφυπουργό και την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.κ. Βορίδη και Αραμπατζή, ζητώντας την παρέμβασή τους, προκειμένου να αναγνωριστεί από την Διοίκηση του Ο.Κ.Α.Α. η συνέχιση της μίσθωσης των οκτώ εμπόρων της Ιχθυόσκαλας του Βόλου αντί του ισχύοντος μισθώματος, καθότι κατέχουν ήδη την ιδιότητα του παραχωρησιούχου δικαιώματος χρήσης των συγκεκριμένων χώρων.

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα