Συνεδρίασε το δ.σ του εξωραιστικού συλλόγου Μεσαγγάλων

14:37 4/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δ/Σ του εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων μετά από τις πρόσφατες εκλογές του Αυγούστου .
Ο Πρόεδρος Γιώργος Γελαδάρης καλωσόρισε το νέο διοικητικό συμβούλιο, ευχήθηκε καλή δύναμη και σημείωσε με έμφαση πως τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι χρόνια κ χρειάζεται πολύ δουλειά.
«Ορεξη κ θέληση υπάρχει , με την βοήθεια του Δήμου και της Περιφέρειας θα πρέπει να αναδείξουμε την περιοχή μας καθώς η παραλία των Μεσαγγάλων είναι

η μοναδική στο Δήμο Τεμπών και πρέπει να αποτελεί τον καθρέφτη του Δήμου μας

Ο κ. Γελαδάρης πρόκειται να έχει συναντήσεις με τον Δήμαρχο Τεμπών για να συζητήσουν προβλήματα καθημερινότητας της περιοχής αλλά και με τους αντιπεριφερειάρχες Τρικάλων κ Καρδίτσας καθώς ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού των νομών αυτών έχει εξοχικά στην περιοχή.
θα επιδιώξει επίσης συνάντηση με την ηγεσία της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λάρισας για θέματα πυρόσβεσης αλλά και με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό για θέματα όπως το οικιστικό, ο παραλιακός δρόμος, η διάνοιξη κεντρικού δρόμου και η λειτουργία του αγροτικού ιατρείου Μεσαγγάλων σε 24ώρη βάση.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα