Σε περιπέτειες πάλι η σύνδεση Σαμοθράκης-Αλεξανδρούπολης

13:52 4/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποσύρει σταδιακά τις επόμενες ημέρες τα τρία πλοία που έχει στην ακτοπλοϊκή γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη η εταιρεία SAOS FERRIES, κατηγορώντας τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης και τον πρόεδρό του, Χρήστο Δούκα, για χρεώσεις της εταιρείας με υπέρογκα τέλη και μάλιστα αναδρομικά, για υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιεί.

Αναφορά Α. Δημοσχάκη
Την ανακοίνωση της SAOS Ferries, με την οποία

κάνει γνωστές τις προθέσεις να αποσύρει τα πλοία της από τη γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη, κατέθεσε ως κοινοβουλευτική αναφορά στο προεδρείο της Βουλής ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης. Όπως αναφέρει και ο κ. Δημοσχάκης, «εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, οι οικονομικές συνέπειες θα είναι μεγάλες για το νησί, καθώς θα απομονωθεί συγκοινωνιακά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητα των κατοίκων και για την κίνηση της τοπικής οικονομίας, με σοβαρές επιπτώσεις και στον τουρισμό».

Αύριο η εκδίκαση της προσφυγής του δήμου Σαμοθράκης
Αύριο θα εκδικαστεί η προσφυγή του δήμου Σαμοθράκης κατά της εταιρείας SAOS Ferries, που ενημέρωσε ότι διακόπτει τη μεταφορά των απορριμμάτων προς το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, απ’ όπου, στη συνέχεια, μεταφέρονται στον αδειοδοτημένο χώρο στην Κομοτηνή. Η δημοτική αρχή καλεί τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους επιχειρηματίες να αποφεύγουν προσωρινά την εναπόθεση των απορριμμάτων στους κάδους, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα