Συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με κλιμάκιο της FIFA

07:54 14/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 η Επιτροπή Ελέγχου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA) προκειμένου να συζητήσει με τους εμπλεκόμενους φορείς τα όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στις 10:00 είναι προγραμματισμένη συνάντηση της Επιτροπής Ελέγχου της FIFA με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος θα έχει επαφές και με εκπροσώπους των ΠΑΕ.

Η κυβέρνηση πάντως εμφανίζεται ανυποχώρητη

στην απόφαση για επ` αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Προκαταρκτική έρευνα για τα γεγονότα που οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚΑΕΚ, διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Την αντίθεσή των μελών της Σούπερ Λιγκ στην απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Γιώργος Στράτος, ο οποίος χθες είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο κ. Βασιλειάδης επισήμανε ότι η απόφαση ελήφθη προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των φιλάθλων, των ποδοσφαιριστών και όλων όσοι βρίσκονται στον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Συγγνώμη» για τη συμπεριφορά του στο γήπεδο της Τούμπας, ζητάει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, με επιστολή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Σχετική είδηση: Εισαγγελική έρευνα για τα γεγονότα στην Τούμπα – Συνάντηση Γ. Βασιλειάδη με κλιμάκιο της FIFA (video)

The post Συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με κλιμάκιο της FIFA appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα