«Οι Απίθανες» στην ΕΡΤ3

01:51 14/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 90ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας, η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις

τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 90ο. Η Μόνικα κάνει έκπληξη στον Μαριάνο στο σπίτι του, αλλά τον βρίσκει με την πρώην γυναίκα του. Στην απόφασή της να διακόψει, εντελώς, επαφές μαζί του, συναντάει τις αντιδράσεις του.
Η Λάουρα προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της, όταν ανακαλύπτει ότι η Σίνθια έχει σκοπό να την κρατήσει εκτός δελτίου ειδήσεων, εκμεταλλευόμενη την εγκυμοσύνη της.
Η Μέι σκέφτεται να καλέσει στο ετήσιο πάρτι όλες τις φίλες της, προκειμένου να κρύψει από τον Ρούμπεν ότι στο πάρτι την κάλεσε ο Φρανσίσκο.
Η Άντρεα δεν μπορεί να πιστέψει τα λόγια του Ερνέστο ότι ο Αλεχάντρο δεν τον βοήθησε καθόλου στο ατύχημα που είχαν μαζί. Όταν η Άντρεα ζητάει εξηγήσεις από τον Αλεχάντρο, ο καυγάς που ξεκινάει είναι τραγικός.
Η Λορένα νιώθει ανακούφιση που ο Φεντερίκο θα υπογράψει το διαζύγιο με τη Μαρίνα, παρόλο που θα χάσει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του. Τα προβλήματα, όμως, ουσιαστικά ξεκινάνε όταν η Μαρίνα θα προσπαθήσει να καταστρέψει τον Φεντερίκο, λόγω κάποιων σημαντικών εγγράφων που χάθηκαν από την κλινική…

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

The post «Οι Απίθανες» στην ΕΡΤ3 appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα