Στην FOOD EXPO 2018 η Σάμος

14:45 12/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ένα πλήρως οργανωμένο περίπτερο 80 τμ. με 16 εκθέτες από Σάμο, Ικαρία και Φούρνους, ως φιλοξενούμενη στο περίπτερο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης , την FOOD EXPO 2018 που διεξάγεται στην Αθήνα στις 10-12 Μαρτίου.
Την Περιφερειακή Ενότητα εκπροσωπούν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος και ο Αντιπεριφερειάρχης εμπορίου και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Κυριαζής.

«Η

προσπάθεια μας για την ανάδειξη και εμπορική προώθηση των προϊόντων του τόπου μας είναι συνεχής και πολύπλευρη. Η Food Expo αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία και για το λόγο αυτό η φετινή αποστολή μας, με τη πολύτιμη βοήθεια του Επιμελητηρίου, είναι πολύ μεγαλύτερη από προηγούμενα χρόνια και καλύτερα οργανωμένη. Είμαι σίγουρος για την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων των νησιών μας και εύχομαι από όλη αυτή την επίπονη προσπάθεια της Περιφέρειας μας, του Επιμελητηρίου και πάνω από όλα των εκθετών να προκύψουν εμπορικές συμφωνίες που θα δημιουργήσουν έσοδα για τη τοπική μας οικονομία» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κατρακάζος για την συμμετοχή της Π.Ε.

The post Στην FOOD EXPO 2018 η Σάμος appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα